Populære sporter
All sport
Vis alt

Kampen for å overleve: Tok med Eurosports kamera inn i det aller helligste

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 20/11/2020 klokken 18:59 GMT+1

Grorud møtte Strømmen til en ekstremt viktig kamp for å overleve i OBOS-ligaen. Bli med inn og se hvordan det gikk da Eirik Kjønø og hans menn kjempet for ny kontrakt i årets siste ordentlige hjemmekamp.

Eirik Kjønø

Foto: Eurosport

GRORUD (Eurosport.no):
Det er onsdag formiddag, på en bitende kald høstdag med det som føles som storm i kastene i bydelen i hovedstaden. To lag som kjemper i bunnen, tabellnaboene Grorud og Strømmen, skal møtes til en ekstremt viktig kamp, spesielt for hjemmelaget.
For ikke bare må de unngå å bli hektet av på tabellen. Det er også årets siste skikkelige hjemmekamp, av samme grunn som at kampen spilles på formiddagen midt i uka: Lysene er ikke godkjente, og dermed spilles neste hjemmekamp borte, på nøytral grunn i Mjøndalen, når de møter Kongsvinger.
Eurosport fikk lov til å henge på Groruds hovedtrener Eirik Kjønø fra han ankom stadion om lag to timer og ti minutter før kamp, til et godt stykke etter at poengene var delt ut.
Men av smittevernhensyn fikk vi ikke være med innendørs. Det fikk kameraet!
Derfor inntar også Kjønø selv, materialforvaltere og spillere rollene som både reportere og kameramenn inne i det aller helligste.
Dermed blir den spøkefulle tonen på trenerkontoret før kamp, peptalken, pausepraten, nervepirrende sluttminutter og enorme gledes- og jubelscener behørig dokumentert.
Se hvordan skjebnekampen, sett fra innsiden, var her:
picture

Slik var skjebneduellen i bunnen – sett fra innsiden

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame