GRORUD (Eurosport.no):
Det er onsdag formiddag, på en bitende kald høstdag med det som føles som storm i kastene i bydelen i hovedstaden. To lag som kjemper i bunnen, tabellnaboene Grorud og Strømmen, skal møtes til en ekstremt viktig kamp, spesielt for hjemmelaget.
OBOS-ligaen
Smakfullt stikk fra erkerivalen etter blytung kvalik-smell: – God humor
18 TIMER SIDEN
For ikke bare må de unngå å bli hektet av på tabellen. Det er også årets siste skikkelige hjemmekamp, av samme grunn som at kampen spilles på formiddagen midt i uka: Lysene er ikke godkjente, og dermed spilles neste hjemmekamp borte, på nøytral grunn i Mjøndalen, når de møter Kongsvinger.
Eurosport fikk lov til å henge på Groruds hovedtrener Eirik Kjønø fra han ankom stadion om lag to timer og ti minutter før kamp, til et godt stykke etter at poengene var delt ut.
Men av smittevernhensyn fikk vi ikke være med innendørs. Det fikk kameraet!
Derfor inntar også Kjønø selv, materialforvaltere og spillere rollene som både reportere og kameramenn inne i det aller helligste.
Dermed blir den spøkefulle tonen på trenerkontoret før kamp, peptalken, pausepraten, nervepirrende sluttminutter og enorme gledes- og jubelscener behørig dokumentert.
Se hvordan skjebnekampen, sett fra innsiden, var her:

Slik var skjebneduellen i bunnen – sett fra innsiden

OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
29/11/2021 PÅ 23:07
OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25