Det var Romerikes Blad som omtalte saken først.
Lillestrøm var før årets sesong sett på som favoritter til å nå helt til topps etter årets OBOS-liga, men Kanarifuglene har ikke innviet så langt i sesongen og med fem kamper uten seier ligger de nå på en tiendeplass.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Flere har følt et ubehag ved å få ballen. De har erkjent at det fører til at de spiller med håndbrekket på. Det er noe vi må få gjort noe med. Vi må finne løsningen sammen, for vi vet jo at vi kan. Det viser vi i de periodene vi er gode. Det er min og resten av trenerteamets jobb å få ut det beste, sier LSK-trener Geir Bakke til RB.
Treneren tror bakgrunnen for de dårlige resultatene ligger i det mentale i laget.
– Det er mye psykologi i en kamp, og det viktigste for oss er 100 prosent tilstedeværelse. Vi må gå ut nullstilt og klare å leve med i kampens hete. (...) Fra avspark handler det om at vi sammen skal gjøre det vi kan for at det skal bli tre poeng. Det er en fotballkamp, og det verste som kan skje er at vi taper. Jeg vil se smil, glede, trøkk og samhold, sier han.
Også kaptein Thomas Lehne Olsen påpeker at laget må finne gleden i å spille igjen.
– Vi har åpnet nesten alle kampene bra, men i det siste har vi blitt engstelige. Det har ført til at vi har gjemt oss, og det har gjort det vanskelig å slå motstandere som er veldig tent på å møte oss. Nå må vi få fram smilet og gleden igjen, sier Lehne Olsen til RB.
Etter 0-2 tapet mot Sogndal i sist runde var det en tydelig frustrert LSK-trener som stilte til intervju. Da hadde rekken uten seier nok en gang økt og laget viste ikke det nivået som er forventet av klubben.
– Vi er ikke gode nok. Vi var ikke gode nok i den første omgangen og vi var ikke gode nok i den andre, og da blir det sånn, sa han til Eurosport etter kampslutt.
– Dette var et stort skritt tilbake, oppsummerte han kampen videre.
  • Tirsdag kveld skal de helgule forsøke å snu den vonde trenden mot KFUM på bortebane. Kampen kan du se klokken 19.00 på Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang her!
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05