Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder Ingebrigtsen er nær ny fotballjobb i Bergen

Stein-Erik Stormoen

Publisert 23/09/2021 klokken 14:50 GMT+2

19. juli ble det bekreftet at Kåre Ingebrigtsen var ferdig som Brann-trener. Drøye to måneder senere kan han ha skaffet seg en ny toppjobb i bergensfotballen.

Kåre Ingebrigtsen

Foto: NTB

Bergens Tidende skriver torsdag at de får bekreftet at 55-åringen kan bli Åsanes nye sportssjef, og at den tidligere Brann-treneren skal ha vært i møte med ledelsen i klubben om stillingen.
Ingebrigtsen selv har ikke ønsket å kommentere saken overfor BT.
Gorm Natlandsmyr, daglig leder i Åsane, har foreløpig ikke besvart Discoverys henvendelse.
12. juli, altså noen få dager før Ingebrigtsen fikk sparken i Brann, meldte Åsane at de søker sportssjef.
  • Åsanes kamper i OBOS-ligaen ser du på discovery+!
Blant flere oppgaver, som å sørge for at det er en «oransje tråd» i det sportslige arbeidet og Akademiklassifiseringen, skal sportssjefen være ansvarlig for ansettelser og utvikling av sportslig personell, med sammensetning av trenerteam og støtteapparat, være ansvarlig for spillerlogistikk på A-lag og ha kontroll på kontrakts- og lønnsstruktur.
Åsane har den siste tiden vært inne i en tung periode. Selv om tap mot de tre topplagene i seg selv ikke er det verste, har resultater som 0-4 mot HamKam, 1-6 mot Aalesund og måten de har kommet på, skapt bekymring.
– Akkurat nå ser vi toskete ut, sa trener Morten Røssland til Bergensavisen nylig - og mente at laget hans ikke var til å kjenne igjen.
Onsdag kveld fikk de imidlertid en stor opptur, da de vant 2-0 mot Sogndal på bortebane i cupen.
– Dette var en kamp som vi styrer fra start til slutt. I dag var vi tilbake i godt gammelt slag, sa Røssland til BA etter avansementet.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame