Foto: Åsane
I midten av februar kunne Eurosport melde at Tomas Kristoffersen var på vei tilbake til sin tidligere klubb, to sesonger etter at han forlot Åsane. I dag er han klar.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 PÅ 09:38
Midtbanespilleren fra Tromsø har spilt 41 kamper for Sogndal, og scoret to mål på halvannen sesong, etter først å ha vært innom Tromsdalen. Det ene målet kom i opprykkskvaliken mot Mjøndalen, da han satte inn 2-1 ti minutter før slutt, i en kamp Sogndal tapte 3-2.
I tillegg noterte han seg for 10 assist forrige sesong. Det var nest flest målgivende pasninger i OBOS-ligaen, til tross for at han bare startet 12 kamper.
Etter at signeringen var gjennomført, leverte daglig leder Gorm Natlandsmyr følgende melding til Eurosport:
«Forventer følgende sitat fra Joacim Jonsson nå: - Åsane ser faktisk sterkere ut enn i 2020. Kristoffersen leverer assist og Herrem scorer. Se opp for martyrene fra Myrdal, de mener alvor.» og avsluttet den med et lurt smilefjes.
For i helgen ble Geir Andre Herrem presentert som erstatter for toppscorer Henrik Udahl, som er tilbake i Vålerenga. Nå er altså Kristoffer, som sist han var i klubben leverte fire mål og fem målgivende på 27 kamper, kommer inn som en erstatter for Kristoffer Valsvik, som nylig gikk motsatt vei og er klar for Eirik Bakkes menn.
– Vi har flere gode spillere på sentral midtbane, men Tomas er neppe kommet hit for å sitte på benken, og vi ser for oss at konkurransen om plassene blir ytterligere skjerpet nå, sier trener Morten Røssland til klubbens nettsider.
– Vi har fått inn fem nye spillere. Om serien hadde startet i dag, så hadde jeg vært rolig. Så får tiden vise om det blir noen flere endringer før OBOS-ligaen starter, tilføyer han.
Og hva så med oppfordringen fra Natlandsmyr til Joacim Jonsson?
– Jeg trodde de var såpass «pålest» at de visste at erstatteren til Valsvik finnes internt i egen klubb. Didrik Fredriksen er god nok til det. Men Åsane er på jobb. Herrem og Kristoffersen er gode spillere, det, svarer Jonsson - på sitt sedvanlige vis, før han med henvisning til meldingen fra klubblederen tilføyer:
– Mer slikt!
Så du denne?

– Enten er de stokk dumme på Lerkendal og geniale i Bodø, eller motsatt

OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 PÅ 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 PÅ 05:53