Han fikk ikke ny kontrakt i Godset og sto uten klubb etter forrige sesong.
– Vi skjønner jo også at man i denne sesongen spesielt trenger god bredde i stallen. Vi hadde det i fjor, men har mistet noen spillere og det var også noen spillere som vi hadde regnet med som ikke blir med videre. Vi må spe på litt, og vi vil gjerne ha dobbelt opp på kant og back. Christopher kan spille både back og kant på begge sidene, sier Jørgen Isnes til Eurosport.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 PÅ 09:38
En av dem som valgte å gi seg, er Kristian Brix. 29-åringen følte ikke at livet som toppspiller lot seg kombinere med hverdagen for øvrig lenger. Ifølge Isnes er spilleren som kommer fra Godset, og var på utlån hos Kristiansund i fjor, ganske lik den tidligere U-landslagsspilleren som har vært i blant annet Bodø/Glimt og Vålerenga.
– Han har bra fart, og er en bra kombinasjonsspiller som minner mye om Brix. Han er ganske ren i spillet sitt og har samtidig god kapasitet. Så har han ikke all verden av målpoeng, men det må være en målsetning for ham og flere kanter og backer at det kommer. Han blir en bra tilvekst hos oss, og så er det noe med at han kommer fra toppfotballen og har erfaring derfra. Det er alltid fint inn i gruppa hvor vi har spillere med litt forskjellig bakgrunn, sier Isnes.
Han fulgte Lindquist da han var på utlån og spilte mye i OBOS-ligaen for Florø. Senere er det blitt mindre spilletid av forskjellige årsaker i Godset og KBK.
– Vi har gjort god research og fått gode referanser. Spillestilsmessig tror jeg han passer bra inn. Det er en treningsvillig spiller, som nok er revansjesugen etter alle årene i Godset. Han ønsker å få fart på karrieren igjen, og når han langt fra er noen dyr løsning, er dette helt perfekt, sier KFUM-treneren.
Til klubben nettsider forteller Lindquist selv at han har forhørt seg med tidligere Kåffa-spiller Moses Mawa i Godset, som hadde mye fint å si om gamleklubben.
– Jeg mistet store deler av fjoråret på grunn av sykdom, men nå har jeg jobbet meg tilbake. Det var utrolig deilig å være i gang igjen i dag, og få være en del av et lag igjen. Jeg kommer hit for å vise meg fram og kunne bidra – og kanskje rykke opp med KFUM. Jeg mener det er muligheter for det, sier 24-åringen.
OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 PÅ 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 PÅ 05:53