Stjørdals/Blink - Sandnes Ulf: 5-4
Det så lenge ut til at Sandnes Ulf skulle dra hjem seieren etter hat trick av Magnus Grødem i første omgang, men Stjørdals/Blink hang med i kampen og i løpet av fire minutter mot slutten hadde de snudd kampen.
OBOS-ligaen
Treneren har planen klar: Slik skal formlaget berge plassen
15/09/2021 PÅ 10:40
– 5-4! Har du sett på maken. Vi har fått tre mål av Grødem, vi har fått scoring fra midtbanen, men likevel så er det Stjørdals/Blink som kommer til å ta tre poeng, sa Petter Bø Tosterud etter Blinks snuoperasjon.
Se høydepunktene fra målfesten her. Saken fortsetter under:

Sterk snuoperasjon fra Stjørdals/Blink sørget for seier mot Sandnes Ulf

Hat trick og scoring fra midtbane

Det tok nemlig ikke mer enn fire minutter før den første scoringen satt for Sandnes Ulfs Magnus Grødem i mandagens kamp mot Stjørdals/Blink. Men flere scoringer skulle det bli og etter 24 minutter hadde 22-åringen notert seg for hat trick hvor siste scoring var en suser fra midtbanen.
– Det er Frenderup som blir ydmyket. Sandnes Ulf opp i tre kasser. Det er så frekt, det er 18 års grense på den der. Fra nesten egen halvdel!
Det utbrøt Eurosports Petter Bø Tosterud etter Grødems lekre scoring, før han fortsatte:
– Det er perfekt. Det er så perfekt. Frenderup er kanskje borti den så vidt, men det er helt nydelig av Grødem, sa Tosterud.
– Dette er Viktor Hovland. Det er et golfslag han slår inn i kassa der. Tre mål av Grødem som virkelig har slått tilbake nå etter noen litt tøffe år. Noen har kanskje avskrevet han, men nå er han på sitt aller beste.
Studio var i ekstase etter scoringen. Se den her:

Studio går berserk etter denne scoringen: – Det er et golfslag!

Målfest

Etter Grødems to første scoringer, en etter kun fire minutter og en etter 13 minutter, så reduserte hjemmelaget ved Mats Lillebo da det var spilt 18 minutter.
Men rett før halvtimen spilt la Magnus Grødem på til 3-2 og sikret hat trick. Han tok med seg ballen og skjøt rett over midtbanen. Ballen gikk over Blink-keeper Nicklas Frenderup og inn i mål.
– Han gidder ikke å løpe hele veien alene mot Frenderup der. Magnus Grødem med hat trick på de første 24 minuttene, sa Tosterud.
Sondre Hopmark Stokke reduserte så til 2-3 kun fire minutter senere, men det holdt ikke til en pause-ledelse. Og fem minutter inn i andre omgang sørger Kent Håvard Eriksen for Sandnes Ulfs fjerde mål for kvelden.
Men Blink var ikke ferdig. Etter timen spilt var det igjen scoring til hjemmelaget ved Sander Erik Kartum, som sørget for spenning i kampen igjen. Og slik fortsatte det da Vegard Fiske så satte inn utligningen for hjemmelaget. Tre minutter senere var kampen snudd og en 5-4 ledelse til hjemmelaget etter at ballen ble slått inn foran Ulf-målet og traff Christian Landu Landu slik at ballen gikk i eget mål.
Og med ni mål var det stopp. Stjørdals/Blink sikret seieren 5-4 til tross for Grødem-hat trick og scoring fra midtbanen.
Se intervjuet med en skuffet Grødem her:

Oppgitt etter hat trick til ingen nytte: – Det sykeste jeg har vært med på

Tett toppkamp

Ranheim fikk det tøft hjemme mot Ull/Kisa. Etter 16 minutter satte Ranheims Mads Reginiussen inn hjemmelagets første mål for kvelden. Men bare tre minutter senere utlignet Ull/Kisa ved Martin Torp.
– De lar seg ikke knekke av å ligge under 0-1 tidlig, de svarer, sa Eurosports Petter Bø Tosterud etter Ull/Kisas scoring.
Henrik Kristiansen sørget for ledelse til pause etter at han satte inn 1-2 etter halvtimen spilt. Kisas Morten Sundli økte ledelsen til 3-1 etter 79 minutter, men ett minutt før ordinær tid fikk Ranheim straffe som Michael Karlsen satte inn. Men det holdt ikke for Ranheim. Ull/Kisa sikret tre poeng.
Se intervjuet med Steffen Landro her. Saken fortsetter under:

Landro: – Vi scoret fire mål og burde definitivt scoret flere

Sogndals Kristoffer Hoven sikret 1-0-ledelse til pause etter scoring fra straffemerket. Og seks minutter ut i andre omgang doblet de ledelse etter scoring av Sivert Mannsverk, før Endre Kupen la på til 3-0 etter 67 minutter. Sogndal tok med seg tre poeng videre i toppkampen.
Dermed er det tett i toppen hvor Tromsø ligger først med 32 poeng og en kamp mindre spilt, så følger Sogndal på andreplass med 30 poeng, før Ranheim med 27 poeng og Åsane med 25. Sandnes Ulf ligger rett bak med 24 poeng.
Tirsdag spiller Tromsø mot Lillestrøm fra kl. 18.30. Kampen kan du se på Dplay og Eurosport Norge.
Sett denne?

Tvil rundt Grorud-utvisning: – Veldig rar situasjon

OBOS-ligaen
Ny FFK-opptur: – Ingenting som kommer til å stoppe oss nå
20/05/2021 PÅ 17:54
OBOS-ligaen
Snudde kampen etter fantastisk scoring: – Det oser vilje av det der
15/05/2021 PÅ 19:58