Det er Ranheim som melder på sine egne hjemmesider at Magnus Stamnestrø har bestemt seg for å avslutte karrieren.
Mannen fra Kyrksæterøra kan se tilbake på en svært innholdsrik karriere, med seriemesterskap i både Molde og Rosenborg. Samtidig har 28-åringen slitt med skader gjennom store deler av sitt profesjonelle virke som fotballspiller. I 2016 pådro Stamnestrø seg en komplisert kneskade som satt han ut av spill i svært lang tid.
Det siste tiåret har den offensive midtbanespilleren spilt i en rekke norske klubber. Det første store steget tok han i 2010, da han gikk fra KIL/Hemne til Molde. I Rosenes by vant han seriegull i 2011 og 2012, før han ble lånt ut til Kristiansund og Sogndal.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 KLOKKEN 09:38
Fem år etter den første store overgangen, ble Magnus Stamnestrø bekreftet klar for Rosenborg. For de svarte og hvite trønderne kunne Stamnestrø juble for seriegull, både i 2015 og 2016, før han i 2016 pådro seg en komplisert kneskade som satt han ut av spill i svært lang tid.
– Tross skaden, så har jeg fått opplevd mye, trivdes og hatt det fint i samtlige klubber jeg har vært i, understreker Stamnestrø til ranheimfotball.no.
For det var nettopp i Ranheim at den tidligere U20-landslagsspilleren skulle få avslutte karrieren. Med et lite utlån til færøyske Klaksvik høsten 2019 – som forøvrig endte med seriegull der også – noterte Stamnestrø seg kun for fem kamper på to år i Ranheim.
– Tiden i Ranheim har vært strålende, men dne har vært preget av skader, som resten av karrieren. Miljøet i Ranheim er fantastisk. Kommer til å savne spillergruppa og samholdet, fellesskapet rundt det å vær fotballspiller, forteller Stamnestrø videre.
OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 KLOKKEN 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 KLOKKEN 05:53