Marcus Pedersen er blitt tilbudt kontrakt av gamleklubben HamKam.
Det bekrefter både spilleren selv samt sportssjef og assistenttrener Espen Olsen til Hamar Arbeiderblad.
OBOS-ligaen
Ville først ikke ta i klubben – brøt tapsrekken på første forsøk
16/10/2021 PÅ 15:09
Pedersen var i dialog med gamleklubben allerede i fjor sommer, men samtalene skal ifølge HA ikke ha konkretisert seg før de siste dagene.
Olsen skriver i en SMS til Eurosport at det foreløpig ikke er noe mer å melde om fra Hamar, men at det kan skje ting allerede i morgen.

– En vinn-vinn-situasjon

Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson tror en signering vil føre til en vinn-vinn-situasjon på Hamar.
– Hamar er hjemmebane for Marcus. Han kommer hjem, og jeg tror han virkelig ønsker å vise seg frem. Det er trygge forhold og en klubb hvor han virkelig er ønsket. Jeg ser ikke noe annet enn at dette er en vinn-vinn-situasjon. Det er så mange plussfaktorer, sier Jonsson.
8. juli i fjor sa Pedersen opp kontrakten meg Strømsgodset. Siden den gang har han stått uten klubb - og Jonsson tror Hamar-publikumet vil måtte smøre seg med tålmodighet om de ønsker å se spissen i godt, gammelt slag.
– Det vil ta tid, det er helt klart. Men jeg er sikker på at vi får se en ydmyk utgave av ham, noe jeg regner med er en oppside sånn sett. Jeg regner heller ikke med det er enorme kostander inni bildet. Går det ikke, så går det ikke. Men er det noen som kan få sving på ham nå, så er det Kamma.
I denne ukens Indre bane-podcast ble HamKam nevnt som en utfordrer til en topp seks-plassering i OBOS-ligaen. Å få inn Marcus Pedersen vil ikke akkurat svekke de sjansene, ifølge Jonsson.
– Det er en åpen OBOS-liga i år, mer åpen enn på lenge. Jeg tror Kamma er for langt etter til å blande seg inn i kampen om direkte opprykk, men at de kan lukte på en kvalik-plass er realistisk. Og får du inn en joker som Marcus Pedersen, så er det iallefall ikke umulig.

Eliteserie- og OBOS-oppsett, Vegard Forren og RBKs Trondsen-problem

OBOS-ligaen
Får drømmetreff: – God kandidat til årets mål
16/10/2021 PÅ 13:39
OBOS-ligaen
Hevder Ingebrigtsen er nær ny fotballjobb i Bergen
23/09/2021 PÅ 12:50