LSK - Grorud 1-1.
Jerv - Stjørdals-Blink 1-1.
Det var allerede klart at Øygarden og Kongsvinger rykker ned fra OBOS-ligaen før sesongens siste runde.
OBOS-ligaen
Smakfullt stikk fra erkerivalen etter blytung kvalik-smell: – God humor
14 TIMER SIDEN
Men i årets siste kamp var det tre lag som kjempet om å unngå å havne på 14. plass, som betyr kvalifisering mot Asker for å beholde plassen.
Til slutt var det Stjørdals-Blink som måtte innse at sesongen ennå ikke er over, og at det kan bli spill i PostNord-ligaen neste sesong.
Det skjedde ikke uten dramatikk, før kampen kunne nemlig både Grorud, Stjørdals-Blink og Jerv ende på kvalik, og de to sistnevnte lagene spilte mot hverandre denne søndagen.

Tapte poengene på overtid

Grorud ordnet opp selv da de spilte uavgjort mot LSK, som allerede hadde sikret opprykk, etter scoring på straffe.
Tap på Åråsen ville sendt Oslo-laget ned, slik den andre kampen utviklet seg, men ett poeng var nok til å beholde plassen.
For i oppgjøret mellom Jerv og Stjørdals-Blink ledet bortelaget lenge. Dermed så det ut til at det var laget fra Grimstad som skulle ende opp på kvalik.
Men, det er alltid dramatisk i OBOS-ligaen, og på overtid utlignet Jerv mot Stjørdals-Blink og sikret dermed spill på nest øverste nivå neste sesong.
I samme øyeblikk sendte de Blink ned på kvalik. Dermed må de spille mot Asker for å avgjøre hvem som får billett til OBOS-ligaen i 2021.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
29/11/2021 PÅ 23:07
OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25