Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt-duo til OBOS-klubb

Espen Blaker

Oppdatert 08/10/2020 klokken 13:09 GMT+2

Serielederen ønsker å gi to av sine mest lovende unggutter mer spilletid i høst.

Adan Hussein og Ask Tjærandsen-Skau

Foto: Scanpix

Ask Tjærandsen-Skau (19) og Adan Hussein (17) går begge på lån til Stjørdals/Blink resten av sesongen. Det melder Avisa Nordland.
Begge ungguttene fikk sine Eliteserie-debuter i Bodø/Glimts 6-0-seier mot Start 22. august, men har ellers fått lite kamptrening i 2020-sesongen. Nå ønsker klubben å gjøre noe med det.
– Det er to gutter som har stått på og hatt bra framgang i år. Men uten en kamparena er det vanskelig å være i en konkurransesituasjon. Derfor er det kjempeviktig for de å dra en plass for å få spille. De kommer til et lag på bra nivå, som har spilt meget godt i år, sier Glimt-sjef Kjetil Knutsen.
Selv om overgangsvinduet stengte natt til tirsdag, har utlånsavtalene likevel latt seg ordne gjennom den nasjonale utlånsordningen for unge spillere. Glimt har mulighet til å hente tilbake begge spillerne frem til 2. november.
– Vi har mange skader på midtbanen, og vi trenger ekstra backup. Vi håper både Adan og Ask skal gjøre oss enda bedre, sier sportslig ansvarlig i Blink, Petter Holltrø.
Tjærandsen-Skau er en midtbanespiller som kom til Glimt i 2015 fra Grand Bodø. Han debuterte på U19-landslaget i fjor. Hussein, som også opererer på midtbanen, kom fra Luna før 2018-sesongen. Han har fire kamper for U17-landslaget.
Begge er spilleklare til søndagens oppgjør mot Åsane, som du ser på Dplay kl. 15:30.
picture

Heite overgangsjokere, wildcard-laget som er fasit og RBK-fristelser

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame