Arild Sundgot er ansatt som ny assistenttrener og toppspillerutvikler i Ull/Kisa, etter hele 24 år i Lillestrøm Sportsklubb.
Det bekrefter både Ull/Kisa og Lillestrøm på sine hjemmesider mandag ettermiddag.
Den tidligere spissen er tidenes mestscorende LSK-spiller i Eliteserien, og står med 109 mål på 315 kamper for kanariefuglene. Nå er Sundgot klar for nye utfordringer, og har signert en treårsavtale med nabo Ull/Kisa.
OBOS-ligaen
Smakfullt stikk fra erkerivalen etter blytung kvalik-smell: – God humor
10 TIMER SIDEN
– Jeg har vært i Lillestrøm i over halve livet mitt. Ganske sykt når man tenker på det. Det blir veldig spesielt å gjøre noe annet, men samtidig tror jeg det er riktig tidspunkt. Etter 24 år i samme klubb tror jeg at jeg har godt av nye impulser og nye utfordringer, sier Sundgot til lsk.no.
Sundgot la opp som fotballspiller i 2012, og valgte deretter å bli en del av trenerteamet i Lillestrøm.
– Jeg har hatt fantastiske år i klubben, og vil gjerne takke for alt jeg har fått oppleve. Da jeg kom som ung spiller fra Hødd før 1997-sesongen var Ståle Solbakken kaptein i LSK. Det var ganske harde krav som ble stilt, og man fikk huden full på trening hvis man ikke fulgte mannen sin, fortsetter 42-åringen.
Nå er mannen fra Ulsteinvik klar for å ta naboen i nord til nye høyder.
– Jeg tar med meg elitekulturen som er i Lillestrøm og vil bidra til å utvikle Ull/Kisa videre. Det er en klubb som satser på unge talenter og jeg vil bidra til at talentene som er her tar steg. Det er jobben min å sørge for at de som er her blir best mulig, sier Sundgot til ullkisafotball.no.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
29/11/2021 PÅ 23:07
OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25