Han var en del av laget som ble suveren seriemester i Eliteserien i fjor, etter å ha kommet til klubben etter 2019-sesongen fra Ranheim. Der hadde han spilt fast for trønderklubben i Eliteserien.
Men å ta opp kampen med Fredrik Bjørkan på Glimts venstreback ble ingen lett oppgave. Bjørkan startet samtlige seriekamper for rekordlaget, og Foosnæs måtte finne seg i å sitte mye på benken.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 PÅ 09:38
– Stjørdals-Blink Fotball har en fin utfordring nå i sesong to. Det blir moro å være med på. Jeg håper mine referanser skal komme godt med. Jeg har utviklet meg selv som spiller i Bodø-Glimt, sier Foosnæs selv ifølge Blinks nettsider.
Blink-trener Tom Dent kom fra nettopp Bodø/Glimt, og bør kjenne godt til 26-åringen, som endte med åtte innhopp i sin sesong i nord.
Glimt-trener Kjetil Knutsen kom med følgende dom over bidraget til Foosnæs til Avisa Nordland:
– Aleksander har vært helt fantastisk i Glimt. Han har konkurrert mot en spiller som har levert på et meget høyt nivå, og har ikke klaget en eneste gang. Ikke i det hele tatt. Han har stått på på hver eneste økt, og har tilført oss energi og lojalitet i gruppa. Han har vært et forbilde for andre, og jeg unner han virkelig å få mer spilletid. Aleksander har vært en fantastisk mann for Glimt, både på og utenfor banen.
Knutsen fikk for øvrig i dag se laget sitt vinne 2-0 i Spania, etter at Erik Botheim benyttet Kasper Junkes fravær til å score to mål.
OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 PÅ 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 PÅ 05:53