Ranheim - Stjørdals-Blink 2-2

OBOS-ligaen
Gjorde etterlengtet comeback og knuste Ranheims håp om direkte opprykk
28/11/2020 PÅ 15:50

Saken oppdateres!

Fire scoringer på under halvtimen og en ellevill keeper-redning av Nicklas Frenderup like før slutt, la lista for en ordentlig trøndersk festkveld.

– Du rekker ikke tenke så mye, men det er sånn vi trener på på trening så det er morsomt å få til i kamp, sier Frendereup til Eurosport om den matchvinnende redningen.

Saken fortsetter under videoen. Se redningen her:

Jublet etter denne matchvinnerredningen med tåa

Femte strake uten seier

Hjemmelaget åpnet klart best og ledet komfortabelt etter kvarteret spilt, men gjestene slo sterkt tilbake og sørget for poengdeling i fjæra.

Ranheim gikk dermed av banen i sin femte strake kamp uten seier.

– Vi er ikke fornøyde. Vi skaper tusen sjanser i første omgang, så det er jo helt utrolig at det står 2-2 til pause, sier Ranheims Mads Reginiussen til Eurosport etter kampen.

– Alt i alt så er det to poeng for lite.

Fire mål før pause

De blåkledde trengte kun syv minutter før kveldens nettkjenning var et faktum.

Blinks Joachim Olufsen felte Sivert Solli fremfor gjestenes mål, og det ble blåst straffe favør Ranheim. Den satte Michael Karlsen sikkert, og sendte hjemmelaget i føringen.

Erik Tønne doblet ledelsen kun minutter senere etter et innlegg fra Mads Reginiussen.

Lillebo-dobbel og vanvittig keeperredning

De rødkledde slo derimot tilbake med to kjappe scoringer signert Mats Lillebo, og kampen om poengene i lokalderbyet levde igjen i aller høyeste grad.

En helt enorm Ranheim-sjanse like før slutt ble avverget med en vanvittig redning av Blinks danske målvakt. Kun tåspissen til Frenderup sto mellom en seier til hjemmelaget.

Slik stilte lagene:

Ranheim: Even Barli, Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Christian Eggen Rismark, Martin Lundal, Adrià Mateo López, Eirik Valla Dønnem, Mads Reginiussen, Sivert Solli, Michael Karlsen, Erik Tønne

Stjørdals-Blink: Nicklas Frenderup, Robin Bjørnholm-Jatta, Håvard Kleven Lorentsen, Vegard Fiske, Joachim Olufsen, Ask Tjærandsen-Skau, Anders Nygaard, Sander Erik Kartum, Marius Augdal, Sondre Stokke, Mats Lillebo

OBOS-ligaen
Utvisning og ellevilt overtidsdrama da Kongsvinger holdt liv i OBOS-drømmen
21/11/2020 PÅ 16:28
OBOS-ligaen
Pedersen brukte negativiteten som motivasjon: – Folk trodde jeg var ferdig
18/11/2020 PÅ 20:49