Under følger plassene fra 20 til 11. Resten av spillerne til presentert tirsdag.

20. Jostein Gundersen – Tromsø

OBOS-ligaen
Start-spiller anmeldt av kommunen – klubben beklager
15 TIMER SIDEN

Gundersen forlenget kontrakten etter sesongen og vil bli en nøkkelspiller for TIL i Eliteserie-comebacket. Han har fått være skadefri denne sesongen, og den duell- og posisjonssterke stopperen har sammen med Sætra og Wangberg dannet en solid forsvarsmur

19. Leo Cornic – Grorud

Backen som tenkte utvikling og valgte Grorud etter at Vålerenga satset på Christian Borchgrevink i samme posisjon. Det kan vise seg å ha vært et genialt valg. Cornic har vært meget god på høyrebacken denne sesongen. Nylig ble han belønnet med en overgang til den svenske storklubben Djurgården.

18. Kristoffer Hoven - Sogndal

Hoven lyktes aldri Godset eller KBK, men har fått en ny vår i Sogndal. Den storvokste spissen er tung å møte og har et bredt avslutningsrepertoar.

17. Martin Roseth – Sogndal

Nok en stopper Sogndal hentet fra en Eliteserie-klubb og som har utviklet seg enormt. Roseth har det meste som skal til for å bli en topp stopper på nasjonalt nivå. Trenger kanskje å utvikle det defensive spillet ytterligere et knepp. Med ballen er han god.

16. Hasan Kurucay – Strømmen

Individuelt holder stopperen Eliteserie-klasse. Bra tempo, god i duellspillet og har et høyrebein få andre stoppere besitter. Fortsatt litt uvøren i posisjonsspillet og kan ta litt for stor risiko til tider.

15. Mads Reginiussen - Ranheim

Det er lett å huske det siste, og da har Reginiussen vært middels. På våren derimot var han monumental og en av seriens beste spillere. Hans patenterte dype løp inn i motstanders boks har resultert i 11 scoringer.

14. Daniel Eid – Sogndal

Eid kom fra Hødd før sesongen og tok nivået umiddelbart. 11 målpoeng og et stadig trussel på sin høyreside. God forståelse, ferdigheter og kloke valg, sammen med en herlig motor, har gjort ham til kanskje ligaens beste back.

13. Emil Breivik – Raufoss

Meget smart signering av Christian Johnsen da han lånte Breivik fra Molde før sesongen. Den da relativt ubeskrevne unggutten har skapt seg et navn i fotballnorge etter denne sesongen. Har tidligere mest spilt defensivt på midtbanen, men har utviklet offensive enormt og vært drivende i Raufoss' spill. Dyktig til å forsere ledd og har i tillegg et utmerket høyrebein. Litt dalende kurve på høsten

12. Simen Wangberg – Tromsø

TIL har bygd opprykket på en solid defensiv. Lederen og mannen som binder det sammen heter Simen Wangberg. Meget trygg i alt han foretar seg og en leder med stor L.

11. Simen Lassen – Åsane

Lassen er sammen med Valsvik nøkler i Åsanes frispilling. Han har en ekstremt god forståelse og er alltid spillbar. Har en egenskap å smøre spillet og gjør nesten bare gode valg med ballen, ekstremt pasningssikker. Kan bli enda råere til å forsere ledd med ballen.

PS: Resten av listen publiseres tirsdag, og da avsløres det hvilken spiller som troner øverst blant de utvalgte.

OBOS-ligaen
Toppscorerduoen topper Rekdals ønskeliste
I GÅR PÅ 21:06
OBOS-ligaen
Landro med signeringsdobbel – forsterker fra Start og Rosenborg
I GÅR PÅ 14:13