Etter at klubblegende og kaptein over mange år, Frode Kippe, la fotballskoene på hyllen etter 2019-sesongen, var det spørsmål om hvem som kom til å ta over kapteinsrollen. Onsdag meldte Lillestrøm på sin hjemmeside at Thomas Lehne Olsen tar over kapteinsbindet for 2020-sesongen.
– Det blir spesielt, og litt som å hoppe etter Wirkola. Men noen må gjøre det også. Jeg kommer sikkert til å bruke Frode mye angående denne rollen - for det er jo litt nytt for meg også. Men det er fint å få utfordret seg på nye områder, sier Lehne Olsen til klubbens hjemmeside.
OBOS-ligaen
Hevder Ingebrigtsen er nær ny fotballjobb i Bergen
23/09/2021 PÅ 12:50
2. Juledag kom nyheten om at Lehne Olsen valgte å forlenge kontrakten med Lillestrøm ut 2022-sesongen. Dette gjorde at Eurosports ekspert Joacim Jonsson hyllet spilleren.
– Dette sier noe om han som spiller. I dagens fotball ser vi sjelden denne lojaliteten. Han viser enorm karakter, sa Jonsson da.
LSK-trener Geir Bakke forteller hvorfor han valgte 28-åringen som kaptein.
– Han har vært med en stund, og har de egenskapene som skal til for å være en kaptein. Jeg utfordret ham på det, og spurte om det var noe han kunne tenke seg. Det ville han svært gjerne. Han gikk også foran som et klokkeklart eksempel og tok ansvar ved å forlenge avtalen etter nedrykket, sier Bakke til lsk.no.
Fikk du med deg denne?
OBOS-ligaen
Legger opp og blir sportsjournalist: – Det frister mye mer for meg
20/09/2021 PÅ 12:33
OBOS-ligaen
Utnytter keeperens bærtur – punkterer kampen med sitt andre mål
19/09/2021 PÅ 15:07