Fredag meldte Glimt på sin hjemmeside at Runar Hauge lånes ut til Grorud ut august. I Eliteserien ligger Glimt på topp med syv strake seiere, men Hauge har så langt ikke vært på banen for klubben denne sesongen.

OBOS-ligaen
Snudde kampen på syv minutter: – Det er så imponerende
21/09/2020 PÅ 17:54

– Målet mitt er å komme meg i form og få spilt kamper. Slik at når jeg kommer tilbake til Glimt kan jeg være med å kjempe om en plass i startelleveren, sa han til klubbens hjemmeside.

Mandag er han på plass i Oslo og Grorud melder på sin hjemmeside at unggutten er i startoppstillingen til kveldens kamp mot Sogndal. Det vil si at han allerede da kan få sin debut for OBOS-klubben.

Fredag ble det også klart at Sigurd Grønli tar turen på lån til Grorud på en avtale som strekker seg ut året. Det skrev Tromsø på sin nettside.

– Dette er en avtale som varer ut sesongen, men fungerer slik at om vi ønsker å hente han tilbake kan vi gjøre dette. Sigurd trenger spilletid for å optimalisere sin utvikling, noe han ikke får nok av hos oss for øyeblikket, sa assistenttrener Lars Petter Andressen da.

Grorud står foreløpig med null poeng etter to runder i årets OBOS-liga. I første kamp møtte de Lillestrøm og tapte 1-0, før Ranheim i andre runde. Mot Ranheim sjokkerte Grorud og ledet 3-1 til pause, men så vant Ranheim 5-3 til slutt.

Mandag venter Sogndal som ligger på tabelltopp med seks poeng. Kampen kan du se på Dplay og Eurosport Pluss fra kl. 18.00.

Fikk du med den denne fra forrige runde?

Grorud med ledelse over Ranheim: – Rundens største skrell til nå

OBOS-ligaen
Azemi sikret viktig poeng i toppkampen
24/08/2020 PÅ 17:56
OBOS-ligaen
HamKam holdt unna til poeng i Rekdals debut: – Det startet i dag
17/08/2020 PÅ 17:52