Populære sporter
All sport
Vis alt

Ble lånt ut fra Glimt for få dager siden – kan være klar allerede mot Sogndal

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 13/07/2020 klokken 15:06 GMT+2

Bodø/Glimts Runar Hauge kan spille for Grorud allerede i mandagens oppgjør mot Sogndal.

Runar Hauge

Foto: Scanpix

Fredag meldte Glimt på sin hjemmeside at Runar Hauge lånes ut til Grorud ut august. I Eliteserien ligger Glimt på topp med syv strake seiere, men Hauge har så langt ikke vært på banen for klubben denne sesongen.
– Målet mitt er å komme meg i form og få spilt kamper. Slik at når jeg kommer tilbake til Glimt kan jeg være med å kjempe om en plass i startelleveren, sa han til klubbens hjemmeside.
Mandag er han på plass i Oslo og Grorud melder på sin hjemmeside at unggutten er i startoppstillingen til kveldens kamp mot Sogndal. Det vil si at han allerede da kan få sin debut for OBOS-klubben.
Fredag ble det også klart at Sigurd Grønli tar turen på lån til Grorud på en avtale som strekker seg ut året. Det skrev Tromsø på sin nettside.
– Dette er en avtale som varer ut sesongen, men fungerer slik at om vi ønsker å hente han tilbake kan vi gjøre dette. Sigurd trenger spilletid for å optimalisere sin utvikling, noe han ikke får nok av hos oss for øyeblikket, sa assistenttrener Lars Petter Andressen da.
Grorud står foreløpig med null poeng etter to runder i årets OBOS-liga. I første kamp møtte de Lillestrøm og tapte 1-0, før Ranheim i andre runde. Mot Ranheim sjokkerte Grorud og ledet 3-1 til pause, men så vant Ranheim 5-3 til slutt.
Mandag venter Sogndal som ligger på tabelltopp med seks poeng. Kampen kan du se på Dplay og Eurosport Pluss fra kl. 18.00.
Fikk du med den denne fra forrige runde?
picture

Grorud med ledelse over Ranheim: – Rundens største skrell til nå

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame