Bilde: Lillestrøm Sportsklubb
Det bekrefter klubben på sin nettside. LSK kaller det hele "en av de mest sensasjonelle overgangene i klubbens historie".
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Dermed er spissen tilbake i gult og sort - åtte år etter at han dro til Wolverhampton.
– Det var ganske mange klubber som tok kontakt, men jeg hadde bestemt meg for at jeg ville hit, sier Sigurdarson til LSKs nettsted.

Var aldri i tvil

Da Eurosport.no snakket med sportssjef Simon Mesfin tidligere i uken, la han ikke skjul på at klubben var i dialog med Sigurdarson.
– Jeg spiller ikke så mye på oddsspill, men det er ikke noe tvil om at Björn alltid har sagt at han ønsker å komme tilbake på ett eller annet tidspunkt. Det er egentlig der vi er nå – vi prater litt om det, så får tiden vise om han blir LSK-spiller eller ikke, sa Mesfin.
Kort tid senere var altså islendingen tilbake i klubben han spilte for fra 2009 til 2012. Den gang ble det 25 mål på 78 kamper. 29-åringen kommer fra russiske FC Rostov i russiske Premier League. Der scoret han to mål på seks kamper forrige sesong. Nå blir det spill på nest øverste nivå i Norge.
– Det har ikke noe å si for valget mitt om det er Eliteserien eller OBOS-ligaen. Det er Lillestrøm som betyr noe for meg. Det er her jeg vil være, sier Sigurdarson til LSKs nettsted.
Han har i utgangspunktet skrevet under en kontrakt ut 2020, men Mesfin åpner for at det finnes muligheter for en videre avtale.
Eurosport-ekspert Joacim Jonsson er i ekstase over Sigurdarsons retur til norsk fotball. Saken fortsetter under videoen.

Studio i ekstase etter Sigurdarson-bekreftelse: – Det beste spissparet i norsk fotball!

Klar til september

Klubben hevder at både utenlandske lag og eliteserieklubber ønsket å hente spissen, men det var altså null tvil om at en retur til Åråsen var hans førstevalg. Han var svært populær blant Kanarifansen under sin første periode i LSK.
– Jeg vokste opp her og lærte veldig mye. Det startet dårlig med mye skader, men det gjorde meg sterkere og jeg ble mer klar for større oppgaver. Simon og jeg har snakket om det: Hvis du ikke får motgang som ung, så blir det vanskeligere å takle den når du er eldre, sier Sigurdarson.
Ifølge LSK blir spissen klar til hjemmekampen mot Ranheim 8. september. Det gleder nok Kanarifansen seg til, ettersom laget ligger som nummer ni i OBOS-ligaen i skrivende stund.
I tillegg til Wolverhampton og Rostov, har Sigurdarson vært innom Molde, FC København og APOEL. Han fikk null seriekamper da han var på lån hos sistnevnte.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05