• Lillestrøm møter Ranheim til en kamp som kan definere toppstriden i OBOS-ligaen kl.18.00 på tirsdag på Eurosport Norge og Dplay. Sikre deg tilgang her!
Det ble ingen lykkelig solskinnshistorie for Tobias Salquist for kanarifuglene. På Lillestrøms hjemmesider bekrefter de nå at midtstopperens kontrakt er terminert.
Det er derimot ingen vonde følelser når de to skiller lag, etter kun en og en halv sesong. Han har også betalt av egen lomme for å komme ut av kontrakten.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Det gjør jeg fordi jeg ønsker å gi noe tilbake til klubben. Jeg har hatt det fantastisk fint i Lillestrøm, og kommer til å savne både klubben og fansen. Men for min del passer det best å flytte hjem til Danmark nå. Jeg ønsker klubben alt godt i fremtiden, sier han til klubbens hjemmeside.
Salquist hadde et sterkt ønske om å være hjemme i Danmark med sin høygravide kjæreste for å få være med på fødselen. Dermed ble de enige om at tidspunktet var bra for begge parter.
– Vi har hatt en dialog med Tobias i en tid, og ble nå enige om at dette er den beste løsningen for begge parter. Han har også bidratt for å få til dette ved å betale seg ut av kontrakten. Det at vi har fått inn Espen Garnås som ny midtstopper gjør at vi kan ønske Tobias lykke til videre i karrieren. Vi skilles som gode venner, sier sportssjef Simon Mesfin til LSK.no.
Salquist kom til Lillestrøm i forkant av 2019-sesongen, og spilte totalt 35 seriekamper. Han var med på nedrykket fra toppdivisjonen, for første gang siden 1975.
Dette mente Salquist om sin egen verdi før sesongstart:

Kan bli solgt fra LSK – dette mener han selv han er verdt

Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05