• Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen onsdag 12. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+!
Overgangen er bekreftet på klubbens nettsider.
Dermed vender 26-åringen hjem til Bergen, etter spill for Sogndal og Elfsborg.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 PÅ 09:38
– Jeg gleder meg veldig til å være med på denne reisen med Brann. Jeg har stor tro på prosjektet som er i gang her og at vi skal rykke opp der vi hører hjemme, sier Dyngeland til brann.no.
Målvakten hadde partoutkort da Brann tok seriegull i 2007.
I fjor høst var han utlånt til Vålerenga.
– Jeg var utespiller i mange år, før jeg ble keeper. Det gjør at jeg er trygg med ballen i beina, og jeg er offensiv i posisjoneringsspillet. Min keeperferdigheter passer veldig godt inn i den måten Brann ønsker å spille på, sier Dyngeland, som fikk sitt «gjennombrudd» i en cupkamp for Fana - mot nettopp Brann - som 15-åring.
Onsdag bestod han den medisinske testen og signerte på en avtale ut 2023-sesongen.
– Vi har ønsket å forsterke oss på keeperplassen, og vi er veldig glad for at vi har fått til en avtale med Mathias. Han er en rutinert keeper, som har spilt mange kamper i Sogndal. Han var også god i de kampene han sto under utlånet til Vålerenga i fjor. I tillegg til å være en god keeper, er det også viktig for oss at han er lokal og veldig motivert for å spille i Brann, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen ifølge Branns nettsider.

Beskriver egen filosofi: – Det er full fart framover

OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 PÅ 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 PÅ 05:53