Heerenveen skriver på sine hjemmesider at Runar Espejord vender tilbake til Tromsø. Nederlenderne leier ut den tidligere TIL-spissen til "Gutan" resten av sesongen. Også Tromsø melder om Runar Espejords hjemkomst.
– Han er tilbake. Runar Espejord, velkommen hjem, skriver klubben på Twitter.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
19 TIMER SIDEN
24-åringen har signert en låneavtale med TIL ut 2020.
– På grunn av omstendighetene knyttet til korona dette året og en for tidlig avslutning på Æresdivisjonen, fikk ikke Runar spille så mye som vi hadde håpet. I løpet av de neste månedene skal han spille i et kjent miljø og gjenvinne konkurranserytmen, sier sportsdirektør i Heerenveen Gerry Hamstra, som samtidig er klar på at planen er at Espejord vender tilbake til klubben i januar.
Dette sa TIL-trener Gaute Helstrup om Espejord-returen etter seieren over Sandnes Ulf – saken fortsetter under videoen.

Dette sier TIL-treneren om Espejord-returen: – Det vet jeg ingenting om!

Under mandagens Fotball Direkte: OBOS-ligaen var Eurosports fotballeksperter full av lovord i retning den hjemvendte nordlendingen.
– Dette er virkelig en monstersignering. Espejord hadde gått rett inn i de fleste klubber i Eliteserien, men det er nok kjærligheten til Tromsø som gjør at han velger å komme tilbake dit, sa Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson.
– Espejord skal nok spille uansett. Tror fort det blir et rotasjonssystem. Om han kan stå på to bein, så starter han alle kamper for Tromsø, uttalte Amund Lutnæs under sendingen.
OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25
OBOS-ligaen
Tjelmeland om Starten: – Som uttalelsene til Jonsson: Høyt og lavt
28/11/2021 PÅ 07:29