Torsdag kunne Eurosport opplyse om at LSK-spilleren ønsket å bli værende i klubben - til tross for interesse fra blant annet Aalborg i Danmark. Da bekreftet Mathew at en kontraktsforlengelse med klubben var i emning.
Dagen etter Lillestrøms knepne seier over Grorud i første runde av OBOS-ligaen var forlengelsen et faktum. Ifeanyi Mathew har signert en kontrakt med "Fugla" som strekker seg ut 2020-sesongen.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Det melder LSK på sine nettsider lørdag.
Uten en kontraktforlengelse i i boks hadde Mathew blitt Bosman-spiller fra 1. august, og kunne dermed gått til en ny klubb helt gratis. Til egen klubb innrømmer midtbanespilleren at det lå flere tilbud på bordet, men at Lillestrøm fristet mest.
– Jeg hadde flere tilbud fra utlandet, men jeg har lyst til å være her for å hjelpe Lillestrøm tilbake til Eliteserien. Supporterne fortjener at vi rykker rett opp igjen, sier Mathew til LSK.
Også sportssjef i Lillestrøm Simon Mesfin er fornøyd etter forlengelsen, og beskriver det som den beste signeringen i år.
– Det at Mathew blir her hele sesongen er den beste forsterkningen vi kunne ha fått. Han kunne ha tjent adskillig mer penger i flere utenlandske klubber, men viser med dette at han trives her - og virkelig bryr seg om Lillestrøm, sier Mesfin til klubben.
Sett denne?

Spillerrådet: Løkbergs DDE-sang, Bamba-frustrasjon og hyllest til stortalent

Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05