Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter at nøkkelspiller blir værende i LSK: Avslo flere tilbud fra utlandet

Carl Henning Biørnstad

Publisert 04/07/2020 klokken 18:47 GMT+2

Midtbanespiller Ifeany Mathew har sittet på gjerdet lenge. Torsdag uttalte 23-åringen at han ønsker å bli værende på Åråsen, og lørdag kom bekreftelsen LSK-fansen har ventet på.

Ifeanyi Mathew

Foto: Scanpix

Torsdag kunne Eurosport opplyse om at LSK-spilleren ønsket å bli værende i klubben - til tross for interesse fra blant annet Aalborg i Danmark. Da bekreftet Mathew at en kontraktsforlengelse med klubben var i emning.
Dagen etter Lillestrøms knepne seier over Grorud i første runde av OBOS-ligaen var forlengelsen et faktum. Ifeanyi Mathew har signert en kontrakt med "Fugla" som strekker seg ut 2020-sesongen.
Det melder LSK på sine nettsider lørdag.
Uten en kontraktforlengelse i i boks hadde Mathew blitt Bosman-spiller fra 1. august, og kunne dermed gått til en ny klubb helt gratis. Til egen klubb innrømmer midtbanespilleren at det lå flere tilbud på bordet, men at Lillestrøm fristet mest.
– Jeg hadde flere tilbud fra utlandet, men jeg har lyst til å være her for å hjelpe Lillestrøm tilbake til Eliteserien. Supporterne fortjener at vi rykker rett opp igjen, sier Mathew til LSK.
Også sportssjef i Lillestrøm Simon Mesfin er fornøyd etter forlengelsen, og beskriver det som den beste signeringen i år.
– Det at Mathew blir her hele sesongen er den beste forsterkningen vi kunne ha fått. Han kunne ha tjent adskillig mer penger i flere utenlandske klubber, men viser med dette at han trives her - og virkelig bryr seg om Lillestrøm, sier Mesfin til klubben.
Sett denne?
picture

Spillerrådet: Løkbergs DDE-sang, Bamba-frustrasjon og hyllest til stortalent

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame