Fotball
OBOS-ligaen

Marcus Pedersen klar for ny klubb

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Marcus Pedersen

Foto: Scanpix

AvEspen Blaker
03/06/2020 på 17:10 | Oppdatert 03/06/2020 på 18:54

29-åringen returnerer til HamKam.

  • Se alt fra OBOS-ligaen og Eliteserien på Dplay. Få tilgang her!

Det melder HA onsdag kveld.

OBOS-ligaen

Senket HamKam med perlescoring: – Ikke første gang han gjør det der!

I GÅR PÅ 18:51

HamKams sportssjef Espen Olsen har foreløpig ikke besvart Eurosports henvendelser, men sa senest tirsdag at det kunne komme en utvikling i saken onsdag.

Tirsdag ble det klart at OBOS-klubben hadde tilbudt den tidligere Strømsgodset-spissen en kontrakt, og nå returnerer altså Pedersen returnerer til klubben han startet seniorkarrieren sin i.

Pedersen har stått uten klubb siden han sa opp kontrakten med Strømsgodset 8. juli i fjor. Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson tror returen til gamleklubben er en god løsning for begge parter.

– Hamar er hjemmebane for Marcus. Han kommer hjem, og jeg tror han virkelig ønsker å vise seg frem. Det er trygge forhold og en klubb hvor han virkelig er ønsket. Jeg ser ikke noe annet enn at dette er en vinn-vinn-situasjon. Det er så mange plussfaktorer, sier Jonsson.

Men Eurosports ekspert tror Hamar-publikumet vil måtte smøre seg med tålmodighet om de ønsker å se spissen i godt, gammelt slag.

– Det vil ta tid, det er helt klart. Men jeg er sikker på at vi får se en ydmyk utgave av ham, noe jeg regner med er en oppside sånn sett. Jeg regner heller ikke med det er enorme kostander inni bildet. Går det ikke, så går det ikke. Men er det noen som kan få sving på ham nå, så er det Kamma.

Ekspertens spådom: En av disse blir toppscorer i OBOS-ligaen

00:00:57

OBOS-ligaen

Vraket etter åtte år som førstevalg: – Klart man blir overrasket

I GÅR PÅ 14:30
OBOS-ligaen

Lehne Olsen før toppscorerduellen: – Jeg har mye å lære av Marcus

07/07/2020 PÅ 11:28
Relatert
FotballOBOS-ligaen
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen