Det melder HA onsdag kveld.
HamKams sportssjef Espen Olsen har foreløpig ikke besvart Eurosports henvendelser, men sa senest tirsdag at det kunne komme en utvikling i saken onsdag.
OBOS-ligaen
Ville først ikke ta i klubben – brøt tapsrekken på første forsøk
16/10/2021 PÅ 15:09
Tirsdag ble det klart at OBOS-klubben hadde tilbudt den tidligere Strømsgodset-spissen en kontrakt, og nå returnerer altså Pedersen returnerer til klubben han startet seniorkarrieren sin i.
Pedersen har stått uten klubb siden han sa opp kontrakten med Strømsgodset 8. juli i fjor. Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson tror returen til gamleklubben er en god løsning for begge parter.
– Hamar er hjemmebane for Marcus. Han kommer hjem, og jeg tror han virkelig ønsker å vise seg frem. Det er trygge forhold og en klubb hvor han virkelig er ønsket. Jeg ser ikke noe annet enn at dette er en vinn-vinn-situasjon. Det er så mange plussfaktorer, sier Jonsson.
Men Eurosports ekspert tror Hamar-publikumet vil måtte smøre seg med tålmodighet om de ønsker å se spissen i godt, gammelt slag.
– Det vil ta tid, det er helt klart. Men jeg er sikker på at vi får se en ydmyk utgave av ham, noe jeg regner med er en oppside sånn sett. Jeg regner heller ikke med det er enorme kostander inni bildet. Går det ikke, så går det ikke. Men er det noen som kan få sving på ham nå, så er det Kamma.

Ekspertens spådom: En av disse blir toppscorer i OBOS-ligaen

OBOS-ligaen
Får drømmetreff: – God kandidat til årets mål
16/10/2021 PÅ 13:39
OBOS-ligaen
Hevder Ingebrigtsen er nær ny fotballjobb i Bergen
23/09/2021 PÅ 12:50