Populære sporter
All sport
Vis alt

Marcus Pedersen klar for ny klubb

Espen Blaker

Oppdatert 03/06/2020 klokken 20:54 GMT+2

29-åringen returnerer til HamKam.

Marcus Pedersen

Foto: Scanpix

Det melder HA onsdag kveld.
HamKams sportssjef Espen Olsen har foreløpig ikke besvart Eurosports henvendelser, men sa senest tirsdag at det kunne komme en utvikling i saken onsdag.
Tirsdag ble det klart at OBOS-klubben hadde tilbudt den tidligere Strømsgodset-spissen en kontrakt, og nå returnerer altså Pedersen returnerer til klubben han startet seniorkarrieren sin i.
Pedersen har stått uten klubb siden han sa opp kontrakten med Strømsgodset 8. juli i fjor. Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson tror returen til gamleklubben er en god løsning for begge parter.
– Hamar er hjemmebane for Marcus. Han kommer hjem, og jeg tror han virkelig ønsker å vise seg frem. Det er trygge forhold og en klubb hvor han virkelig er ønsket. Jeg ser ikke noe annet enn at dette er en vinn-vinn-situasjon. Det er så mange plussfaktorer, sier Jonsson.
Men Eurosports ekspert tror Hamar-publikumet vil måtte smøre seg med tålmodighet om de ønsker å se spissen i godt, gammelt slag.
– Det vil ta tid, det er helt klart. Men jeg er sikker på at vi får se en ydmyk utgave av ham, noe jeg regner med er en oppside sånn sett. Jeg regner heller ikke med det er enorme kostander inni bildet. Går det ikke, så går det ikke. Men er det noen som kan få sving på ham nå, så er det Kamma.
picture

Ekspertens spådom: En av disse blir toppscorer i OBOS-ligaen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame