Jerv - Raufoss 4-2
Seks scoringer, to av dem etter kampens tolv første minutter, masse tenning og mange situasjoner. Jerv og Raufoss vartet opp med en deilig thriller i Grimstad.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
Raufoss hadde både overtaket og mulighetene til å sette inn både 3-1 og 3-2, men utnyttet det ikke.
– Det er Raufoss som faller litt for eget grep. De setter ikke de store sjansene, sa Eurosports kommentator Glenn Thomas Faannessen.
Da slo Jerv til med ti minutter igjen å spille. Thomas Zernichow løftet ballen over Raufoss-forsvaret. Juan Pablo Pereira Sastre, eller Pibe som han gjerne kalles, chippet ballen over keeper og i mål på lekkert vis til 3-2.
– Han gjør det lett som ingenting! sa Faannessen.
Like etterpå ble Pibe spilt fri nok en gang. Han fintet bort en mann og punkterte kampen med en fin avslutning i hjørnet.
– Det er så lekkert gjort! sa Faanessen.
Blurs Song 2 dundret over høyttaleranlegget nok en gang. Vertene var best der det gjaldt i Grimstad.

Begivenhetsrik omgang

Det var spilt knappe seks minutter da Raufoss fikk et frispark like utenfor vertenes boks. Matias Belli Moldskred raget øverst i feltet og headet ballen i tverrligger, før den spratt ned i ryggen på Jerv-keeper Øystein Øvretveit.
Det gikk imidlertid ikke mange minuttene før det sto 1-1. Jerv vant et hjørnespark. Ikhsan Fandi Ahmad løp seg fri må strålende vis og stusset ballen inn i det lengste hjørnet.
Lagene så ut til å gå til pause med ett mål hver, men på overtiden skjedde det ting i Jerv-boksen nok en gang. Kristoffer Nessøs første avslutning ble blokkert, men han plukket opp nedfallsfrukten og dro seg forbi Mathias Wichmann, som strakk ut foten. Nessø gikk i bakken og dommeren pekte på straffemerket, noe Jerv-spillerne var lite fornøyde med.
– Det ser korrekt ut, spør du meg, sa Eurosports kommentator Faannessen.
Marius Svanberg Alm var sikker fra ellevemeteren. Gjestene fra Raufoss ledet etter en meget actionfylt omgang.

Misbrukte mulighetene

Raufoss kom ut i høyt tempo også i andre omgang. Moldskred fikk en gyllen mulighet til å legge på til 3-1 da han fikk avslutte fra drøye 12 meter, men denne gangen slo Jerv-keeper Øvretveit ballen unna på mesterlig vis.
Raufoss presset på, men vartet også opp med rufsete forsvarsspill, noe som gjorde at Jerv fikk sine muligheter. Det var en svært åpen kamp i Grimstad.
Og Jerv fikk utbytte for det de skapte - mot spillets gang. Etter 68 minutter ble det nok en gang farlig etter et hjørnespark. Simon Larsen stormet inn i feltet og dunket inn 2-2 på hel volley.
Deretter fulgte Pibe-showet som sørget for at alle de tre poengene ble igjen på Levermyr.
OBOS-ligaen
Eliteserie-håpet lever for Åsane, snudde kvalik-kampen mot Raufoss
16/12/2020 PÅ 16:52
OBOS-ligaen
Bekrefter Europa-interesse for talentet: – En spiller det snakkes om
15/12/2020 PÅ 18:37