Jerv - Åsane 0-2
Den utsatte 1.-divisjonskampen måtte spilles i Kristiansand torsdag kveld etter at Jervs hjemmebane, Levermyr i Grimstad, ikke tålte alt regnet som hadde kommet.
Eliteserien
Søvnløs Fagermo etter smellen i Bodø: – For dårlig trenerarbeid
21/04/2022 KLOKKEN 13:07
Det førte til at Åsane-spillerne i utgangspunktet nektet å spille kampen og ville ha den flyttet. Til slutt ble den satt i gang like etter klokken 13.15. Etter ett minutts spill ble kampen stoppet av dommeren fordi gresset lignet mer på gjørme. Banen var ikke egnet til spill med ball.
– Jeg begynner å bli gammel. Hadde du kommet i gamle dager, hadde du fått litt gnist og tenkt at i dag blir det fyr i taklingene og litt krig. I stedet er det Paradise Hotel-generasjonen som er redd for å bli våt på beina og tripper rundt. Det gøyere før, sa Jerv-trener Arne Sandstø til Fædrelandsvennen før kampen.
Oppgjøret ble bestemt lagt til Starts hjemmebane i Kristiansand. Dette mente Sandstø var til fordel for Åsane. Han pekte på at spillerne hans hadde varmet opp til kampen, mens gjestene fra Bergen bare dukket opp til kampstart.
Åsane viste seg som det beste laget, og Henrik Udahl sendte laget i ledelsen etter 20 minutter. Storscorer Kristoffer Valsvik gjorde 2-0 på straffe to minutter før slutt etter at Joel Mvuka ble felt.
Med tapet har Jerv litt kniven på strupen, men har to poeng mer enn Stjørdals-Blink på kvalifiseringsplassen med en kamp igjen av sesongen. Jerv tar imot nettopp trønderne søndag.
Strømmen og Ull/Kisa beholder sine plasser i OBOS-ligaen som følge av uavgjortresultatet.
(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Jervs supertalent forlenget KBKs skrekkrekke
18/04/2022 KLOKKEN 18:36
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57