• Eliteserien ruller videre søndag kveld, og allerede klokken 17:00 kan du lade opp til dagens kamper med Fotball Direkte på Eurosport Norge og Dplay. Sikre deg tilgang her!
Lillestrøm - Åsane 1-1, Kongsvinger - Sandnes Ulf 1-1
Frosten begynner så smått å dukke opp over det ganske land, men i OBOS-ligaen varmer fotballen for de aller fleste. Mens Lillestrøm fortsetter å jage Tromsø på toppen av tabellen, så Kongsvinger ut til å ta en meget viktig seier i kampen mot nedrykk søndag ettermiddag. Men det var før Kent Håvard Eriksen dukket opp for Sandnes Ulf.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Det ser dermed fortsatt iskaldt ut for Espens Nystuens gutter, for med nok en en kamp uten seier har de rødkledde nå seilt seg godt inn et svært truende nedrykksfarvann.

– Vi måtte vinne i dag

Til tross for poengdelingen på Gjemselund, fortsetter den grusomme bortestatistikken for Steffen Landro. Sandnes Ulf-sjefen har kun seiret i én bortekamp denne sesongen, og har virkelig ikke klart å få dreisen på mannskapet sitt utenfor Øster Hus Arena. Sist gang rogalandslaget vant på fremmed gress – eller kunstgress – var 20. juli, da Ulf vant 2-1 på Fosshaugane Campus mot Sogndal.
Sandnes Ulf ligger nå kun fire poeng over Grorud på kvalik. Både Grorud og Strømmen har en kamp mindre spilt enn de lyseblå fra Sandnes.
– Kent Håvard Eriksen sendte kanskje Kongsvinger ned en divisjon med den scoringen der, sa Eurosports OBOS-kommentator Arve Fuglum etter kampen.
– Dette er ikke godt nok. Vi måtte vinne i dag, sa en svæt skuffet Adem Güven etter kampslutt.

Sterkt Åsane-poeng

Lillestrøm står med kun ett tap på de siste 18 kampene, for mot høytflygende Åsane ble det nok en kamp uten tap for Geir Bakkes gutter.
Til tross for at Lillestrøm ledet i omtrent 80 minutter av kampen, var det Åsane som kunne smilet bredest etter kampslutt. I det 86. minutt satt nemlig Åsanes Simen Lassen inn 1-1, noe som også ble sluttresultatet. Åsane fortsetter dermed å levere i årets OBOS-sesong, og bergenserne har nå befestet sin posisjon på femtplass.
LSK på sin side hadde alle muligheter til å ligge et hakk foran Tromsø med en kamp mindre spilt, men med uavgjort på Åråsen i dag, ligger Bakkes mannskap nå fire poeng bak "Gutan".
Sett denne?

Har byttet kontor: Slik er en dag for en sportssjef som er blitt hovedtrener

Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05