Overgangen bekreftes av lokalavisen Hamar Arbeiderblad.
Til avisen forteller Bjørlo at Rekdal ringte ham for en stund siden for å høre om han kunne tenke seg å dra fra Strømmen til HamKam.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 PÅ 09:38
– Det opplegget jeg er blitt presentert ser veldig bra ut, det ser rett og slett spennende ut. Så synes jeg at Kjetil Rekdal er Norges beste trener, sier Bjørlo.
– Hva begrunner du det med?
– Det er bare å se hva han har oppnådd. Både som trener og spiller, svarer 25-åringen.
Bjørlo scoret fire mål og slo fire målgivende fra sin midtbaneposisjon i fjor.
– Markus Solbakken gikk videre, og da trengte vi en inn med stor løpskraft og bra aggressivitet i spillet. Vi er veldig fornøyde med å ha landet denne signeringen, sier Rekdal til lokalavisen.
Bjørlo har signert en toårskontrakt med klubben. Han har tidligere spilt for Nest-Sotra og Egersund.
Senere tirsdag skriver Hamar Arbeiderblad at også Rekdals sønn, Niklas, er klar for HamKam. Han kommer fra Brattvåg i 2. divisjon, etter tidligere å ha spilt også for Kongsvinger og Nybergsund.
Rekdal avviser at det blir et problem med tanke på laguttak at han skal trene sin egen sønn, og forteller at sportssjef Espen Olsen og assistenttrener Geir Frigård begge har vært involvert i prosessen, også uten hans tilstedeværelse.
– Nå har han fått vist seg fram over tid, og han har vært positiv. Jeg tror ikke far-sønn-forholdet vil bli et problem i det hele tatt, men forstår at spørsmålet kommer. Vi har lange og tøffe diskusjoner rundt laguttakene. Du får ikke spille i HamKam om du ikke er god nok, sier Frigård til avisen.
OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 PÅ 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 PÅ 05:53