– Lars, ja? Ja, han er populær, han. Det stemmer at det har kommet inn et bud der. Så må vi vurdere det opp mot markedspris og spillerens ønske, og vi må sørge for at vi er bærekraftige med klubbens ambisjoner, sier trener Jørgen Isnes til Eurosport.
– Det er litt opp til oss, og litt opp til Lars. Vi må finne riktig melodi. Vi har hele tiden sagt at hvis spillere har mulighet og ønsker seg opp og frem, så skal vi ikke være vanskelige. Vi må være fair og kommer aldri til å overprise, men samtidig må det være fair med tanke på markedspris og kontraktens lengde. Vi kan heller ikke slippe noen på billigsalg, da møter vi oss selv i døra. Vi må treffe på alle parametere, tilføyer han.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
Isnes ønsker ikke å kommentere hvilken klubb det dreier seg om.
Eurosport har vært i kontakt med Olden Larsen, som ikke ønsker å kommentere saken. Det gjør heller ikke hans agent Mikail Adampour.
Oslo-gutten slo til fra start i fjorårets sesong, i spann med nåværende Strømsgodset-spiss Moses Mawa. For prestasjonene ble han også belønnet med spill på U21-landslaget, riktignok da mange var opptatt med U20-VM. Det ble to kamper, mot Sverige og Danmark, og ett mål. Han har også fire kamper på G18.
– Det er viktig for oss å treffe optimalt. Det er vel omtrent første gang vi sitter og forhandler om overgangspriser. Lars har nettopp signert en ny avtale på to år, og det litt fordi vi tror det er fint for ham å være hos oss en periode til også. Men ting forandrer seg hele tiden i fotball, og det viktigste nå er at Lars har fokus på trening og gjør det han skal. Det er han ganske god til, sier KFUM-treneren.
Han har også tidligere uttalt at det er viktig for klubben å praktisere som de preker, nemlig å faktisk følge løftene om ikke å være vanskelige dersom det er spillere, trenere eller ledere som kan være aktuelle for å utvikle seg videre på et høyere nivå.
– Vi er opptatt av å fremstå som vi har sagt vi skal. Samtidig kan vi ikke kaste de beste spillerne til Eliteserie-klubber. Tjener vi ikke penger på de beste, er det vanskelig å holde på med samme satsing, og da er vi ikke bærekraftige.
21-åringen kom til klubben fra Vålerenga før 2018-sesongen. Da bidro han sterkt til opprykket til OBOS-ligaen, før laget forrige sesong endte som nummer fire på nivå to og spilte kvalik om opprykk til Eliteserien.
– Det er ikke veldig mange kanter som scorer nesten 20 mål på to sesonger. Det er en spiller som vil være veldig elsket der han er, og han tåler ekstremt mye trening. Jeg skjønner at det er interesse på ham og vi er faktisk glade for det også.
I forbindelse med uttaket på U21-landslaget beskrev Isnes unggutten i svært rosende ordelag, og som en hardtarbeidende og strukturert spiller.
– Da vi hentet ham til KFUM visste vi at vi fikk det, både på og utenfor banen. I det momentet der vi har prøvd å profesjonalisere gruppa, passet han fint inn med tanke på å være med på å forme treningskulturen på A-laget. Han har gått foran som en veldig fin rollemodell der i ung alder, og det gjenspeiler det som skjer nå. Han er en toveisspiller, som har vært avgjørende på siste tredel i og med at han er så direkte på mål som han kan være. Han er også en god avslutter.

Brynhildsen ordknapp om egen fremtid: – Ønsker å titte på hvilke muligheter jeg har

OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50