• Se Start – Kongsvinger på Eurosport Norge, Eurosport Player og Dplay søndag kl. 15.00. Få tilgang her!
Foto: IKStart.no
6. februar i fjor kunne Start annonsere at de hadde vunnet kampen om stortalentet Michael Ogungbaro. 21-åringen hadde imponert stort for naboklubben Jerv over lengre tid, og ble hyllet av sportslig leder Tor-Kristian Karlsen etter at signaturen var i boks.
OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 KLOKKEN 15:55
Men oppholdet i Kristiansand ble ikke slik noen av partene hadde sett for seg. Nigerianeren ble før 2018-sesongen leid ut til Åsane, og før inneværende sesong gikk turen til gamleklubben Jerv.
Nå – under halvannet år etter han ankom Start – er midtbanespilleren ferdig i klubben. Onsdag formiddag annonserte Start at de er enige med Ogungbaro om å terminere kontrakten.
– Slik situasjonen har utviklet seg var det den beste løsningen for begge parter. Vi ønsker Michael lykke til videre i karrieren, sier Karlsen til klubbens hjemmesider.
Samtidig er angrepsspilleren Kevin Kabran tilbake i Kristiansand etter låneoppholdet hos Allsvenskan-klubben Elfsborg.
Svensken, som var blant klubbens beste spillere forrige sesong, var klar på at han ikke var særlig interessert i å spille i OBOS-ligaen etter nedrykket. Før sesongstart var 25-åringen blant annet ikke med på treningsleir til Marbella i februar fordi han angivelig ønsket seg bort.
Nå har pipen fått en annen lyd. Til Fædrelandsvennen sier Kabran at han «absolutt» er innstilt på å spille i OBOS-ligaen resten av sesongen, og at han er klar for å spille søndagens kamp mot Kongsvinger.
Den kampen ser du på Eurosport Norge, Eurosport Player og Dplay kl 15.00. Skaff deg tilgang her!
OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 KLOKKEN 17:56
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 KLOKKEN 14:56