Vant kampen om stortalent i fjor – nå er kontrakten terminert

Espen Blaker

Oppdatert 31/07/2019 klokken 17:49 GMT+2

Michael Ogungbaro ble ikke den tilveksten Start hadde sett for seg.

ogungbaro

Foto: Eurosport

  • Se Start – Kongsvinger på Eurosport Norge, Eurosport Player og Dplay søndag kl. 15.00. Få tilgang her!
Foto: IKStart.no
6. februar i fjor kunne Start annonsere at de hadde vunnet kampen om stortalentet Michael Ogungbaro. 21-åringen hadde imponert stort for naboklubben Jerv over lengre tid, og ble hyllet av sportslig leder Tor-Kristian Karlsen etter at signaturen var i boks.
Men oppholdet i Kristiansand ble ikke slik noen av partene hadde sett for seg. Nigerianeren ble før 2018-sesongen leid ut til Åsane, og før inneværende sesong gikk turen til gamleklubben Jerv.
Nå – under halvannet år etter han ankom Start – er midtbanespilleren ferdig i klubben. Onsdag formiddag annonserte Start at de er enige med Ogungbaro om å terminere kontrakten.
– Slik situasjonen har utviklet seg var det den beste løsningen for begge parter. Vi ønsker Michael lykke til videre i karrieren, sier Karlsen til klubbens hjemmesider.
Samtidig er angrepsspilleren Kevin Kabran tilbake i Kristiansand etter låneoppholdet hos Allsvenskan-klubben Elfsborg.
Svensken, som var blant klubbens beste spillere forrige sesong, var klar på at han ikke var særlig interessert i å spille i OBOS-ligaen etter nedrykket. Før sesongstart var 25-åringen blant annet ikke med på treningsleir til Marbella i februar fordi han angivelig ønsket seg bort.
Nå har pipen fått en annen lyd. Til Fædrelandsvennen sier Kabran at han «absolutt» er innstilt på å spille i OBOS-ligaen resten av sesongen, og at han er klar for å spille søndagens kamp mot Kongsvinger.
Den kampen ser du på Eurosport Norge, Eurosport Player og Dplay kl 15.00. Skaff deg tilgang her!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame