Det er HamKam som melder dette på sin hjemmeside tirsdag.
I pressemeldingen står det at Petter Vaagan Moen har avsluttet sin aktive fotballkarriere etter å ha forhandlet fram en sluttpakke.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
– Jeg er skuffet over at jeg ikke har klart å få tillit fra den sportslige ledelsen og ikke fått mulighet til å bidra mer i laget i 2019-sesongen. Sesongen har dessverre fratatt meg motivasjonen til videre satsing. Noen overgang til andre klubber har aldri vært aktuelt, sier han til klubbens hjemmeside.
Overfor Eurosport ønsker han ikke å utdype noe mer rundt hvorfor det ble slik, men er spent på hva fremtiden bringer.
– Det blir spennende, det blir helt nytt når man har drevet på med det samme i 25 år. Så det blir veldig spesielt. Men alt til sin tid, nå er det bare å finne frem arbeidsklærne og starte en vanlig hverdagstilværelse, sier han til Eurosport, men legger til at han foreløpig ikke vet hva neste steg blir.
– Det er vanskelig å vite når man har gjort det samme i så mange år, hva annet man kan tenke seg. Jeg har jo bygget opp en enorm kompetanse med å lære mennesker å kjenne, lagbygging og det å takle mange mennesketyper.
– Er fotballtrener noe du tenker på?
– Fotball betyr mye for meg, men foreløpig er dette så ferskt, så jeg vet ikke. Men det er en mulighet som alt mulig annet, sier han.
35-åringen har spilt i HamKam siden januar 2017 da han kom fra Strømsgodset.
Han spilte kun en kamp for HamKam forrige sesong i OBOS-ligaen og to kamper i cupen. For HamKam 2 spilte han ni kamper og noterte seg for seks scoringer.
Klubben skriver videre i pressemeldingen at de «både beklager og respekterer avgjørelsen».
Han har tidligere spilt for Brann, QPR og Lillestrøm.
Sett denne?
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50