I huset befant flere fra klubbens støtteapparat seg, og det skal ha forsvunnet både fotoutstyr og penger, skriver Dagsavisen, som omtalte saken først.
– Vi opplevde å sove som steiner, våkne og konstatere at folk hadde vært inne på soverommene og forsynt seg av sakene våre. Det rare er at ingen av oss hadde våknet under raidet, og vi opplevde en slags hangover da vi omsider våknet, sier lagleder Guttorm Lende til avisen.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
Han spekulerer derfor i om tyvene kan ha benyttet seg av en eller annen form for sovegass før de tok seg inn i huset.
– Det er kjedelig for de som var involvert. Vi dro til Spania med de 25 vi hadde hotell-plass til, og som i fjor et stort, fint hus i tillegg. Det brukte vi til å møtes og ha det litt sosialt med folk fra klubben, litt sponsorer og dem det ikke var plass til på hotell, med tanke på pris og slikt, forteller trener Jørgen Isnes til Eurosport.
– Der har det vært et tyveri på nattestid, hvor det meste av store verdisaker ble tatt. Blant annet et dyrt kamera. Vi regner også med at det meste av ID er tatt bilder av. Det lå linet opp på en måte som ikke var naturlig, men ingenting var tatt med. Utover det kjenner jeg ikke alle eksakte detaljer, sier Isnes.
Han forteller at forholdene nå er politianmeldt, at diverse kort er sperret og at andre forholdsregler er tatt.
– Det er klart at det er ubehagelig. Tyveri i seg selv er jo det, men det er en annen ting når folk tar seg inn der du sover.
– Det spekuleres i om det er brukt en eller annen form for sovegass?
– Jeg kjenner ikke godt nok alles sovehjerter, men hadde det vært folk i leiligheten min, hadde jeg nok våknet. Da hadde jeg nok brukt hard Groruddalen-mentalitet, sier Isnes med glimt i øyet.
– Det blir rene spekulasjoner, men det er klart at det er litt merkelig at ingen våknet, tilføyer han.
Oppholdet for øvrig forløp seg fint, og laget fikk pusset mye på det sportslige.
– Det var fint resultatmessig. Vi spilte uavgjort mot HamKam i en kamp vi kanskje burde ha vunnet, og fikk en seier mot Strømmen som kanskje var litt heldig. Vi fikk trent bra, som alle lag, og jeg må rose forholdene, for det er bra både baner og opphold. Det er litt kjedelig at vi kommer hjem med masse sykdom, men jeg har skjønt at det gjelder flere lag.
Det skal imidlertid ikke være snakk om noe utenom det vanlige på det området.
– Vi har ikke påvist annet enn vanlig virus, forkjølelse og omgangssyke. Det gjaldt nok også Sandefjord i dag, for begge klubber var nok litt amputerte i troppene. Men det var en tett og jevn kamp, med få sjanser og to ganske like spillestiler. Vi ser at uansett hvem vi mangler, så har vi spillere som kan gå inn og gjøre en god kamp også mot Eliteserie-motstand, riktig nok mot et lag vi var på samme nivå som og spilte jevnt med forrige sesong, sier Isnes til Eurosport.
Oppgjøret mot Sandefjord endte 1-1. Emil Palsson fikset ledelse for Eliteserie-laget, før Juba Moula utlignet.
Så du denne?

Bak lukkede dører i en norsk toppklubb: Slik er en dag som sportssjef

OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50