SANDNES/OSLO (Eurosport):
Sandnes Ulf – Kongsvinger 1-2
Avgjørelsen falt etter 61 minutter. Etter en strålende enkeltprestasjon av Güven, hvor han på egenhånd driblet seg forbi Ulf-forsvaret, ble han felt. Dommeren pekte på straffemerket og omsider gikk spissen selv opp til 11-metersmerket. Straffesparket ble ekspedert sikkert i mål til 1-0 for rødtrøyene.
OBOS-ligaen
Ny FFK-opptur: – Ingenting som kommer til å stoppe oss nå
20/05/2021 PÅ 17:54
Etter 84 minutter gjorde han vondt til verre for hjemmelaget og trener Bengt Sæternes. Et langt utspill fra KIL-keeper Ali Ahamada ble stusset forbi egen keeper av Ulf-forsvaret. Güven oppfattet situasjonen raskt og la ballen i det åpne buret til 2-0.
Güven-dobbelen sørget for at tre poeng ble med hjem til Hedmark. Det til tross for at Tapio Heikkilä reduserte for Ulf dypt inn i overtiden.
I en førsteomgang hvor hjemmelaget hadde mesteparten av initiativet, glimtet Kongsvinger til i blant. Men etter at både Kachi og Eriksen (to ganger) brant sine muligheter for Ulf før hvilen, var altså KIL langt mer effektive med sine muligheter i den andre omgangen.
Resultatet tar KIL opp på tredjeplass på tabellen, før resten av kampene i den tiende OBOS-runden spilles i morgen, søndag. Sandnes Ulf ligger fortsatt på 8. plass, åtte poeng bak direkte opprykk. Kongsvinger har nå kun tre poeng opp til Sandefjord på andreplassen.
OBOS-ligaen
Snudde kampen etter fantastisk scoring: – Det oser vilje av det der
15/05/2021 PÅ 19:58
OBOS-ligaen
Slik skal Start rykke opp: Setter sin lit til kvalikhelten
15/05/2021 PÅ 08:19