Eman Markovic (20) har signert for Start ut 2023-sesongen. 20-åringen valgte i 2018 å gå til den bosniske klubben Zrinjski Mostar, men avsluttet kontrakten med klubben i sommer.
Allerede under U20-VM sa Markovic til Eurosport.no at han ønsket nye utfordringer.
OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 KLOKKEN 15:55
Nå er han glad for å ha signert for Start - som kjemper om opprykk til Eliteserien og ligger på 3. plass i OBOS-ligaen.
– Sportslig sett tror jeg dette er det beste for meg. Start er en veldig god klubb, så det var ikke noe vanskelig valg, sier Markovic til klubbens hjemmeside.
Se hva Markovic sa om fremtiden tidligere i sommer! Saken fortsetter under videoen:
Markovic blir etter alt å dømme erstatteren til Tobias Christensen som er på vei bort fra Start til Molde. Etter det Eurosport.no kjenner til vil Start selge stortalentet til Eliteserie-lederen for 3-4 millioner kroner. I tillegg kan beløpet stige med ytterligere millioner dersom sportslige resultater innfris i Molde.
Sportslig leder Tor Kristian Karlsen er glad for å landet signaturen til Makovic, som har spilt for flere aldersbestemte landslag.
– Eman er en spiller vi har fulgt lenge, og han er en av de mest spennende offensive spillerne vi har i Norge. Han har vært fast på aldersbestemte landslag siden han var 15 år, og han var senest på banen i alle Norges kamper i U20 VM. Det at han nå velger å skrive under en langtidsavtale med Start er noe vi er veldig glade for, sier Tor-Kristian Karlsen til klubbens hjemmeside.
Sett denne?
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 KLOKKEN 18:21