Det bekreftet klubben på sin Twitter-konto lørdag:
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
HamKams sportssjef, Espen Olsen sier til Eurosport at de har blitt enige med den tidligere Tromsø-spilleren om en kontrakt på to år og at kontrakten skal signeres på mandag.
– Det er en fantastisk signering for oss, vi har identifisert at vi trenger litt rutine på plass og han har mer enn nok av det. I tillegg har vi har vært ute etter fart og det er ikke så mange som er raskere enn Hans Norbye, så det er en strålende signering, sier Olsen til Eurosport.no lørdag.
Både Hamar Arbeiderblad og Nordlys har omtalt saken lørdag.
Norbye har vært uten klubb siden kontrakten hans med Tromsø gikk ut ved årsskiftet. Forrige uke var han å trente med Mjøndalen. Sportssjefen sier videre at det er en spiller de har fulgt med på lenge.
– Ja, det er det absolutt. Vi har vært i dialog en god stund. Han var på besøk på Hamar forrige uke og pratet med Gaute (Helstrup), og ble litt kjent, sier han.
– Han vil passe veldig bra inn i måten vi spiller på. Vi ønsker offensive backer, så dette blir spennede, legger han til.
Olsen sier også at det vil komme inn flere forsterkninger før sesongstart.
– Det skal det absolutt, vi er ikke ferdig. Vi er ute etter spisser, som alle andre, også skal vi ha på plass en midtsopper, sier han.
Sett denne?
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50