– Adeleke (Akinyemi) ble operert i natt, og det ble konstantert et brudd i ankelen på venstre beinet, fortalte sportsdirektør i Start, Tor-Kristian Karlsen til Eurosport.no søndag.
Akinyemi gikk ned i første omgang med en skade. Nigerianeren kom mot mål og skøyt fra 16-meteren, men han skled i skuddet og så ut til å lande vondt.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
Spissen ble liggende og holde seg til venstre beinet. Han ble til slutt ble båret ut av banen på båre.
På sykehuset ble det konstatert at 20-åringen hadde pådratt seg et brudd i ankelen.
Se situasjonen her!
Les også:Slik motiverer Årets spiller-Hansen seg for ny sesong i Norge
Spissen ble hentet i fjor sommer i fra den latviske storklubben Ventpils. Han fikk tolv kamper i fjorårets Eliteserie for Start og endte med tre mål for Kristiansand-klubben. I Latvia puttet han 20 mål på 21 kamper, inkludert Europa League kvalifiseringen hvor han puttet sju mål.
Start har nå bare Mathias Bringaker som rendyrket spiss i stallen. Martin Ramsland kommer også til klubben senere, han kommer gratis i august fra Sogndal.
– Vi har egentlig ikke tatt noen stilling til hva vi gjør med spissplassen nå, vi skal først se litt å stallen vår. Vi har jo en veldig bred stall på omtrent 25 spillere, det er mange unge gutter, men det er en grunn til at de har blitt hentet opp, fortalte Tor-Kristian Karlsen til Eurosport.no før han la til.
– Vi har jo også Joacim Jørgensen som mister noen uker med en strekkskade. Spesielt på stopperplass er vi sårbare. I går spilte vi med en venstreback og en sentral midtbane som stoppere av de tre bak der. Vi har hatt fryktelig mye skader der.
Aalesund vant til slutt kampen 1-0 etter en scoring fra Pape Habib Gueye.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26