Populære sporter
All sport
Vis alt

Sen overtidsscoring reddet Sandefjord i tungvektskampen

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 27/04/2019 klokken 18:40 GMT+2

Damion Lowe leverte et merkelig selvmål som ga Sandefjord ledelsen. Så våknet de gulkledde. Men fire minutter på overtid utlignet gjestene.

Jonas Deumeland

Foto: Scanpix

Start - Sandefjord 2-2
Det sto 0-0 etter en litt kjedelig første omgang på Sør Arena, men så begynte ting endelig å skje etter hvilen. Dessverre for Start-stopper Damion Lowe var det ting av det ulykksalige slaget.
Et innlegg ble slått inn fra høyresiden, og Lowe styrte på merkelig vis ballen inn i eget nett.
Men bare minutter senere slo Tobias Christensen en nydelig stikker gjennom til Mathias Bringaker. Han var sikker alene med målvakt, og utlignet med sin første scoring for sesongen.
Bare sju minutter senere var kampen snudd, da Aron Sigurdarson fikset 2-1. Utover i omgangen var Start nærmere flere mål enn Sadefjord var utligning, før helt på overtid da Jonas Deumeland var på bærtur og ballen forsvant inn i garnet etter en dødball, fire minutter på overtid. Ballen kan ha gått via Afeez Aremu og inn i eget nett.
(Artikkelen fortsetter under)
Ifølge Marius Høibråten var ballen i ham.
– Det var litt klabb og babb, og den treffer meg i skuldra eller armen. Litt heldig, men selvsagt deilig å få sitt første mål, sier Sandefjord-spilleren til Eurosport.
Dermed fikset han et viktig poeng for de blå.
– Ingen tvil om at det var viktig for oss. Vi gjør en helt middels kamp. Start er et godt lag, og hvis vi skal ha en ambisjon om å rykke opp må vi ha poeng i så og si alle kamper.
Tobias Christensen var naturlig nok en skuffet mann etterpå.
– Det er fryktelig surt at vi slipper inn på den måten vi gjør. Jeg synes vi hadde fortjent tre poeng i dag. Det er ekstra surt etter at vi snudde. Det er fryktelig kjipt akkurat nå.
Start har hatt en halvveis åpning på sesongen, som også var preget av Kjetil Rekdals sagnomsuste exit. Sandefjord ligger på andreplass før resten av lagene skal i aksjon.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame