For en og en halv uke siden kom Hadzic inn som innbytter for Henrik Robstad, men kun 21 minutter senere måtte han forlate banen med armen i fatle.
I går la han ut et bilde på Instagram der han bekreftet at han hadde operert skulderen.
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 PÅ 14:58
– Det ser ut som en dislokasjon av AC-leddet, har de fortalt meg. Det er et bein i skulderen som hadde dislokert seg. Så var det visst såpass alvorlig at det måtte opereres, sier Hadzic til Eurosport.
I helgen slo Start Tromsdalen 3-1 borte, uten Hadzic i troppen. Nå har OBOS-ligaen ferie et par uker før de tar imot HamKam hjemme på Sør Arena.
Se høydepunktene her:
Sånn sett er ikke timingen den verste for 20-åringen.
– Det er litt smerter nå ja. Det er tross alt en operasjon, så det gjør litt vondt, men det kom ikke på det verste tidspunktet. Nå har jeg tre uker til å koble av på og til å trene meg opp igjen, sier han.
Han har ikke fått beskjed om hvor lenge han kan forvente å være ute, men regner med å være i spill igjen når serien begynner opp etter ferien.
U20-landslagsspilleren har ikke vært fast i startelleveren denne sesongen og står med kun tre kamper fra start. Han er ikke redd for at operasjonen skal gjøre det vanskeligere for han å komme seg inn i laget.
– Jeg tror det kommer til å gå greit å komme tilbake og at det ikke skal påvirke min posisjon noe særlig. Jeg regner med å være i samme form og samme gode som flyt som jeg var i før skaden, sier han.
Trenger du Fantasy-tips før runden? Da bør du se videoen under!
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26