Eurosport

Start-talentet måtte operere skulderen

Start-talentet måtte operere skulderen

03/07/2019 14:11Oppdatert 03/07/2019 14:13

Adnan Hadzic falt etter en duell under kampen mot Notodden og måtte ut med skade. Nå har unggutten operert skulderen.

For en og en halv uke siden kom Hadzic inn som innbytter for Henrik Robstad, men kun 21 minutter senere måtte han forlate banen med armen i fatle.

I går la han ut et bilde på Instagram der han bekreftet at han hadde operert skulderen.

– Det ser ut som en dislokasjon av AC-leddet, har de fortalt meg. Det er et bein i skulderen som hadde dislokert seg. Så var det visst såpass alvorlig at det måtte opereres, sier Hadzic til Eurosport.

I helgen slo Start Tromsdalen 3-1 borte, uten Hadzic i troppen. Nå har OBOS-ligaen ferie et par uker før de tar imot HamKam hjemme på Sør Arena.

Se høydepunktene her:

Video - Start slo bunnlaget Tromsdalen

02:56

Sånn sett er ikke timingen den verste for 20-åringen.

– Det er litt smerter nå ja. Det er tross alt en operasjon, så det gjør litt vondt, men det kom ikke på det verste tidspunktet. Nå har jeg tre uker til å koble av på og til å trene meg opp igjen, sier han.

Han har ikke fått beskjed om hvor lenge han kan forvente å være ute, men regner med å være i spill igjen når serien begynner opp etter ferien.

U20-landslagsspilleren har ikke vært fast i startelleveren denne sesongen og står med kun tre kamper fra start. Han er ikke redd for at operasjonen skal gjøre det vanskeligere for han å komme seg inn i laget.

– Jeg tror det kommer til å gå greit å komme tilbake og at det ikke skal påvirke min posisjon noe særlig. Jeg regner med å være i samme form og samme gode som flyt som jeg var i før skaden, sier han.

Trenger du Fantasy-tips før runden? Da bør du se videoen under!

Video - Fantasy FK: Denne Stabæk-jokeren bør du vurdere

33:18
0
0