Det bekrefter Kristiansand-klubben i en pressemelding onsdag. Spissens kontrakt med Sogndal går ut etter juli, og deretter går ferden videre til Start.
Forrige sesong fikk kraftspissen spolert sesongen på grunn av skade. 25-åringen kommer fra Marnadal, og gleder seg til å flytte tilbake til Sørlandet.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
– Jeg er jo sørlending, og jeg har vært Start-supporter siden jeg var liten gutt. Det å spille for Start har alltid vært en guttedrøm. Samtidig er det spennende ting som skjer i klubben og jeg har lyst til å være med på dette. Etter 5-6 år borte er timingen også god for å flytte tilbake til Sørlandet, sier Martin Ramsland til ikstart.no.
Både Start og Sogndal har ambisjoner om å hevde seg i OBOS-ligaen denne sesongen. Ramsland presiserer at han kommer til å gi jernet for sogningene frem til august.
– Jeg har hatt tre fine år i Sogndal, og jeg er veldig takknemlig for tiden min der. Jeg er veldig motivert for å gjøre det beste jeg kan for Sogndal frem til 1. august, sier angriperen til Starts hjemmside.
Sportssjef i Start, Tor-Kristian Karlsen, er imponert over det han har sett av angrepsspilleren etter at han kom tilbake fra skade tidligere i vinter.
Ramsland fikk muligheten for Sogndal etter at han leverte scoringer på bestilling for Strømmen i OBOS-ligaen i 2015-sesongen.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50