Populære sporter
All sport
Vis alt

Spår krig i «Slaget om Sørlandet»: – Når dommeren blåser er vi ikke venner

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 05/10/2019 klokken 14:32 GMT+2

Start og Jerv har begge alt å spille for når de møtes i ettermiddag.

Pontus Segberg og Aron Sigurdarson, Start

Foto: Eurosport

Både Start og Jerv er nære på å nå målene sine for sesongen. Start er ett poeng unna direkte opprykk, mens Jerv har fire poeng opp til playoff-plass.
Lørdag ettermiddag står de på hver sin side i «Slaget om Sørlandet», og kan sette kjepper i hjulene for hverandre.
– Det blir en jevnere kamp enn det folk tror, vi går for å vinne. Start kjemper om opprykk og vi kjemper om kvalik. Vi skal ikke ligge bakpå, men gjøre alt vi kan for å ta tre poeng. Jeg gleder meg masse, forteller Jervs midtbanespiller, Thomas Zernichow til Fædrelandsvennen.
Han er en av flere spillere som har en fortid i nettopp Start. Daniel Aase og Simon Larsen er også spillere som var på banen for Start sist gang de møttes i Grimstad. Det var i 2017, da Start vant 3-1 etter to scoringer av Steffen Lie Skålevik og én av Adnan Hadzic, som returnerte til Kristiansandsklubben tidligere i år.
Saken fortsetter under:
Start holdes som favoritter før kampen blant de fleste, men Aase mener det er veldig gode muligheter for Jerv.
– Vi har en veldig god følelse før lørdag. I den motsatte kampen på Sør Arena viste vi at det var fullt mulig. Nå møter vi dem hjemme, hvor vi kun har tapt en kamp i år, sier han.
Til tross for at mange av spillerne kjenner hverandre godt, er det ingen kjære mor når kampen er i gang, skal vi tro Starts kaptein, Erlend Segberg.
– Vi gleder oss masse, og det er jo ekstra gøy å møte Jerv. Det er trivelige folk der borte i Grimstad, som har funnet plassen sin et stykke lenger bak oss på tabellen. Jeg kjenner mange av dem, men når dommeren blåser i fløyta er vi ikke venner lenger, sier han til Fædrelandsvennen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame