I juni og juli har lagene spilt seks fulle serierunder, samt at de utsatte kampene har blitt unnagjort.
Vår kommentator Amund Isaksen Lutnæs har plukket ut de beste trenerne i juni og juli, samt de beste spillerne.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00

Beste trener:

1. Joey Hardarson (Start): Islendingen som fikk hovedtreneransvaret i sørlandsklubben har vunnet fem kamper i denne perioden. Puster nå Sandefjord i nakken på tabellen. Spillemessig ser laget fra Kristiansand veldig bra ut, og har til tider strålt om kapp med solen i sommer.
2. Lars Bohinen (Aalesund): Aalesund og Lars Bohinen har hatt en meget pen sommer til nå. I juni og juli tok de 15 av 18 mulige poeng. De slipper inn lite mål, og scorer nok. Eneste tapet i denne perioden kom knepent borte mot Raufoss. Bohinen og co har god kontroll, og kommer til å vinne OBOS-ligaen denne sesongen.
3. Ole Martin Nesselquist (Strømmen): På sine seks kamper i sommer har Strømmen tatt åtte poeng og klatret på tabellen. Tatt poeng borte mot Nest-Sotra, slått Kongsvinger og Tromsdalen. Før sesongen ble laget fra Akershus dømt nord og ned. Blir spennende å følge høsten til Strømmen.

Beste spillere:

1. Aron Sigurdarson (Start): Islendingen har vært strålende for Start i sommer. Sprudler ute på venstrekanten til sørlendingene. Notert seg for tre mål og to målgivende i denne perioden. Alltid et uromoment for motstanderene.
2. Pontus Engblom (Sandefjord): Spissen er Sandefjords viktigste spiller. Er en notorisk målscorer i OBOS-ligaen. Han er mannen som SF må stole på i opprykksjakten. Satt fem mål og hatt en målgivende i juni og juli, og er toppscorer i ligaen. Stor, sterk og alltid spillbar.
3. Sigurd Haugen (Sogndal): Rogalendingen banker inn mål på bestilling i saftbygda. En stor og sterk spiller som flere Eliteserie-klubber viste interesse for, men som endte opp i belgisk fotball. Åtte mål og to målgivende i sommer før han forsvant.
(Saken fortsetter under):

Overraskelsen:

Mikkel Maigaard Jakobsen (Raufoss): Dansken banket inn syv mål i sommer og har hatt en flott sommer for Raufoss. Et ubeskrevet blad før sesongen, men tatt OBOS-ligaen med storm. Meldte tidlig i august overgang til Eliteserie-laget Strømsgodet.
Verdt å legge merke til:
Etter en skuffende start på sesongen har Sogndal våknet og begynt å klatre på tabellen, og er klar for å kjempe om kvalikplassene. Store utskiftninger i troppen i sommer, spennende å se hvordan dette slår ut på høsten.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50