Populære sporter
All sport
Vis alt

Sjekk disse eksotiske landslagsoppdragene for OBOS-spillerne

Kjetil Ånnevik

Oppdatert 04/06/2019 klokken 11:08 GMT+2

Det er ikke bare Eliteserien som har spillere på landslagsoppdrag. Også i OBOS-ligaen er det mange som skal ut å spille med flagget på brystet.

Damion Lowe

Foto: AFP

  • Tromsdalen - Jerv 18.00 torsdag ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
For det begynner i den sørligste byen i OBOS-ligaen, nemlig Kristiansand. IK Start står i fare for å miste Damion Lowe en god stund hvis Jamaica skulle komme langt i Gold cup, noe de pleier å gjøre. For i de to siste mesterskapene i 2015, og 2017 har Jamaica fått sølv ved begge anledninger. Dermed kan det skje at Damion Lowe ikke er tilbake for gultrøyene før 21. juli mot HamKam.
HamKam har også en landslagsspiller. Odmar Færø, som kom til norsk fotball før sesongen, er nemlig fast inventar i Færøyenes landslagstropp som skal møte Norge førstkommende mandag. I tillegg skal Simen Bolkan Nordli representere U21-landslaget til Norge, mens Markus Solbakken og Andreas Hippe Fagereng skal ikle seg den røde drakten for Norges U19-landslag.
Videre innover mot svenskegrensa finner vi Kongsvinger og deres keeper Ali Ahamada. Han skal representere Komorene, og for de som ikke er kjent med hjemlandet til keeperen, er dette en øy utenfor Afrikas østkyst. Komorene er forøvrig et av Afrikas fattigste land. I tillegg skal Sulayman bojang representere Gambia, der han får selskap av KFUMs Kristian Brix og Dodou Gaye. I tillegg er også Lars Olden Larsen tatt ut i Norges U21-tropp.
Et land som er i helt andre enden av skalaen er Singapore. Raufoss-spilleren Ikhsan Fandi skal nemlig representere deres U22-landslag i Merlion cup.
Torsdag er det klart for Tromsdalen - Jerv kl 18.00. Etter det er det en pause fram til 15. juni.
  • Tromsdalen - Jerv 18.00 torsdag ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame