Sogndal - KFUM: 4-2
Til tross for to scoringer av KFUM-unggutten Lars Olden Larsen, var det Sogndal som gikk seirende ut av lørdagens kamp. Alioune Ndour satte inn 3-2-målet ett minutt før ordinær tid var over, før Martin Ramsland scoret kveldens andre mål og sikret seieren for hjemmelaget.
Norgesmesterskapet
Maktdemonstrasjon da Viking tok seg videre til semifinale
19/03/2022 KLOKKEN 17:16
– Det er selvfølgelig godt å bidre til at vi vinner kampen. Det var en første omgang under pari fra vår side, så det var godt å komme inn å bidra til at vi klarte å snu kampen, sa Ramsland etter kampen.
Han ble byttet inn i pausen og måtte se første omgang fra benken.
– Først og fremst så er det frustrerende å bli benket, så er det selvfølgelig frustrerende å se på. Det blir enda verre når det går som det går med laget, sa han.
KFUM-trener Jørgen Isnes var skuffet etter tapet mot Sogndal.
– Jeg er selvfølgelig skuffet. Brix er uheldig å sklir og slik får Sogndal sitt tredje mål. Så går vi for å få en scoring på slutten og da åpner det seg bakover. Det er grunnen til at de scorer de to siste, sa en tydelig skuffet KFUM-trener etter kampen.
Saken fortsetter under videoen:

To scoringer

Bare etter fem minutter satte bortelagets Lars Olden Larsen inn kampens første mål. Det var en suser fra rett utenfor 16-meteren som gikk rett i krysset. Det var ungguttens sjette mål for sesongen.
– Jeg tenkte at jeg bare måtte fyre av når jeg hadde muligheten. Det flyter om dagen, ser det ut til, sa 20-åringen til Eurosport i pausen og scoringen sin.
KFUM fortsatte å presse på, men flere mål ble det ikke i før omgang.
– Jeg synes vi åpner godt. Variert spill og skaper noen farlige sjanser. Det kunne stått mer enn 1-0, men så blir vi for lave synes jeg. Vi må opp hvis vi skal få med oss tre poeng, sa Olden Larsen i pausen.
Saken fortsetter under videoen:
Kort tid ut i andre omgang satte Ole Martin Rindarøy inn utligningen for hjemmelaget. Langskuddet gikk via KFUM-keeper Knut-Andrè Skjærstein opp i tverrligger og inn i mål. Dermed stod det 1-1.
Men bortelaget var ikke fornøyd med kun ett poeng og kort tid etter satte Olden Larsen inn sitt andre for kvelden. Ballen gikk via en Sogndal-spiller før Olden Larsen fikk hodet sitt på den og inn i Sogndal-målet.
Etter 67 minutter utlignet Sogndal nok en gang. Denne gang var det Martin Ramsland som satte ballen i mål for hjemmelaget. Med ett minutt igjen av ordinær spilletid satte Alioune Ndour inn Sogndals tredje mål, før Martin Ramsland satte kronen på verket.
Flere mål ble det ikke og Sogndal tar med seg sin andre seier denne sesongen.
– Det var litt lettelse for guttene, det har vært mye stang ut i det siste. Det er fullt fortjent til slutt, sa Eirik Bakke etter kampen.
Sett denne?
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 KLOKKEN 14:58
OBOS-ligaen
«Toppklubben» fra Ekeberg: – Norsk fotball trenger disse solskinnshistoriene
14/09/2021 KLOKKEN 12:18