Populære sporter
All sport
Vis alt

Signerte for divisjonsrival

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 20/03/2019 klokken 12:46 GMT+1

Bytter ut Kongsvinger med KFUM.

Olav Øby

Foto: Scanpix

Olav Øby har signert en ettårskontrakt med KFUM Oslo. Han kommer fra divisjonsrival Kongsvinger i OBOS-ligaen.
Det bekrefter spilleren selv overfor Sarpsborg Arbeiderblad.
Midtbanespilleren var i utgangspunktet fremdeles under kontrakt med Hedmarks-klubben, men ga i januar beskjed om at han ønsket seg en pause fra fotballen. Allerede noen dager etterpå spilte han kamp for nyopprykkede KFUM Oslo.
Det falt ikke i god jord hos Hedmark-klubben. Men på grunn av studier, kjæreste og familie, ønsket 1994-modellen seg til Oslo.
– Jeg ønsker å satse fullt på fotballen, men ønsker også å undersøke mulighetene på andre arenaer. Jeg har en mastergrad fra Høgskolen fra før av og vil gjerne ta noe pedagogikk. I tillegg har jeg fått et viktig innpass på Wang videregående skole. Jeg ønsker å undersøke andre ting, og kanskje det er å bli fotballtrener på sikt. Samtidig ønsker jeg en større nærhet til kjærester og venner. At jeg får litt andre arenaer, det trenger jeg i hverdagen, uttalte Øby til Eurosport.no i februar.
Nå har det altså ordnet seg med en avtale som gjør at han spiller for KFUM neste sesong. Han har skrevet under på en ettårskontrakt med klubben.
– Det er opp til meg å prestere å vise at jeg er god nok for laget. Jeg har ikke vært med i oppkjøringen med laget. Først mandag var jeg tilbake på treningsfeltet med dem. Er helt klart at jeg trenger tid til å komme tilbake, sier Øby til sa.no.
Forrige sesong var han involvert i 28 kamper for Kongsvinger i OBOS-ligaen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame