Populære sporter
All sport
Vis alt

Rystet Sandefjord: – De blir kledd av

Sondre Skandsen

Oppdatert 02/06/2019 klokken 21:57 GMT+2

Sogndal hadde fortsatt til gode å vinne på bortebane i OBOS-ligaen. Mot Sandefjord strålte de og påførte hvalfangerne sesongens første tap.

Sogndal

Foto: Scanpix

SANDEFJORD/OSLO (Eurosport.no)
Sandefjord – Sogndal 0-3
Sogndal har opplevd mye motgang i år, men på Komplett Arena løsnet det virkelig. Scoringer av Stefan Antonijevic og en dobbel fra Sigurd Haugen sørget for at tre poeng ble med hjem til saftbygda. Det etter at bortelaget kjempet Sandefjord ut av stilen kampen gjennom. Blåtrøyene hadde mye ball, men Sogndals kampplan funket til punkt og prikke.
– De blir rett og slett kledd av på egen hjemmebane. De er nest best i alt. I dag er det Sogndal som har sett ut som et topplag og ikke Sandefjord, konstanterte ekspertkommentator Christian Gauseth.
Den første scoringen kom etter halvtimen. Et innlegg fant midtstopper Antoijevic, som hadde blitt igjen i 16-meteren.
Han headet inn ledermålet, noe som også var Sogndals første scoring før pause (!) i en kamp i OBOS-ligaen denne sesongen.
– Vi er nest best i alt ja. Det blir mye strekk i laget vårt. Det er ikke bra nok fra oss.
– Vi gir oss ikke, men når det blir 3-0 der så blir det for tungt. Vi skal vinne flere kamper vi, så det er ingen grunn til å deppe for mye etter denne her, sa Sandefjord-kaptein Håvard Storbæk.
Mot tampen var det duket for Sigurd Haugen-show. Etter en lang klarering fra bortelaget jaktet spissen langs sidelinja. Han spurtet fra Vales og kuttet innover i banen. Plutselig var han alene med Sandefjords sisteskanse og satte 2-0.
3-0 kom kun ti minutter senere. Samme mann ble spilt opp i bakrom, og sendte både Høibråten og Vales i pølseboda, før han nonchalant plasserte ballen i det nærmeste hjørnet.
– I dag var jeg jævlig sugen på å score. Jeg stod bare med ett mål før dette, så det var deilig, sa han til Eurosport etter kampen.
Seieren førte Sogndal opp på 10. plass med 11 poeng. Sandefjord ligger fortsatt på 2. plass som gir direkte opprykk, men målforskjellen fikk seg et skudd i siden.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame