På mandagens trening var ikke Aalesunds toppscorer til stede. Det skriver Sunnmørsposten.
Dette skjer to dager etter at AaFK-spilleren ikke dukket opp på trening eller ble med til søndagens bortekamp mot Raufoss i OBOS-ligaen
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 KLOKKEN 15:00
– Pape fikk vite at klubben ikke var veldig interessert i å selge han i sommer. Dette er hans svar på det, sa Bohinen til avisen etter tapet mot Raufoss.
Aalesund var før oppgjøret ubeseiret i OBOS-ligaen. Nå er det kun to poeng ned til Sandefjord.
(Saken fortsetter under):

Skullerud: – Helt håpløst

Eurosports fotballekspert Tor Ole Skullerud sier den type utfordring Aalesund står foran ikke bare skjer i OBOS-ligaen, men at den også forekommer ellers i Norge og i de store ligaene.
– Det er totalt uprofesjonelt. Det er helt håpløst av spilleren å reagere med den type handling, sier Skullerud.
– Det skjer av og til episoder som ikke er bra, men spiller og klubb har et gjensidig ansvar når man signerer en avtale. Man er gode venner når den signeres, så handler det om å oppføre seg proft for begge parter. I denne saken er det helt håpløst å streike eller hva han kaller det, mener fotballeksperten.
– Hvordan skal man reagere som trener når en spiller gjør det?
– Det er vanskelige vurderinger. Det er umulig å svare på om du ikke kjenner gutten, men prinsipielt må det være sånn at begge parter må oppføre seg i sånne saker, sier han.

Taus rundt fortsettelsen

Sportslig leder Bjørn Erik Melland er ordknapp overfor Sunnmørsposten rundt hvor saken står i øyeblikket.
– Det har jeg ingen kommentar til. Vi ønsker å fokusere på de spillerne som er her akkurat nå, så skal vi samtidig håndtere saken rundt Pape på en god måte, sier han.
Verken Gueye eller spillerens agent ville uttale seg til avisen.
Onsdag spiller Aalesund 4. runde i cupen borte mot Rosenborg, mens Sandnes Ulf venter på Color Line Stadion søndag. Med andre ord er det en svært viktig uke i vente for Lars Bohinen og co.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 KLOKKEN 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 KLOKKEN 10:50