Stavanger Aftenblad melder dette.
Kampen mellom Sandnes Ulf og Nest-Sotra endte 0-0, men 72 minutter inn i kampen fikk Bjørnar Holmvik direkte rødt. Holmvik kaster seg inn i en duell med Nest-Sotra-spiss Lee Rochester Sørensen. Holmvik er først på ballen, men tar også Sørensen som går i bakken.
OBOS-ligaen
Ny FFK-opptur: – Ingenting som kommer til å stoppe oss nå
20/05/2021 PÅ 17:54
Hverken daglig leder, Tom Rune Espedal, eller trener, Bengt Sæternes, har svart på Eurosport.no sine hendvendelser.
– Vi så helt tydelig at Bjørnar taklet på ball, kraftfullt, men ikke farlig. Dommeren sier at han traff leggen til motspilleren, det er feil slik jeg ser det. Han var aldri borti leggen. Jeg var på vei opp for å protestere på det jeg trodde skulle være et gult kort og ble sjokkert da det røde kom, sier Sæternes til Aftenbladet.
Saken fortsetter. Se høydepunktene fra kampen og situasjonen her:
– For meg er taklingen et alvorlig brudd på spillereglene. Spilleren mister kontroll på ballen/får ballen langt foran seg og skal gjenvinne den. Han kaster seg inn i situasjonen med overdreven kraft og intensitet, strak fot, knotter og utsetter derfor motspiller for fare, skriver hoveddommer Ajdin Medic i en SMS til Aftenbladet sent søndag kveld.
Kampen endte til slutt målløst, til tross for store Nest-Sotra-sjanser. Bortelaget hadde en gyllen mulighet på overtid til å få tre poeng. Headingen til kaptein Bjarte Haugsdal gikk på på tvers av målet, men Alexander Dang nådde ikke fram til ballen, dermed gikk ballen like utenfor stolpen og lagene delte poengene.
OBOS-ligaen
Snudde kampen etter fantastisk scoring: – Det oser vilje av det der
15/05/2021 PÅ 19:58
OBOS-ligaen
Slik skal Start rykke opp: Setter sin lit til kvalikhelten
15/05/2021 PÅ 08:19