Sandefjord - Raufoss 1-0
Sandefjord kjemper i toppen av tabellen, men har fått tøff konkurranse fra Start om den siste opprykksplassen. Om det skal bli opprykk har ikke hvalfangerne mange feilskjær å gå på, og mot Raufoss viste de styrke etter en tung start.
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59
For det var gjestene som hadde kontroll på kampen i den første omgangen, og de skapte mye mer enn Sandefjord. Likevel kunne blåytrøyene juble til slutt, for etter hvilen skrudde de opp ett gir.
Anton Kralj vant ballen nede vel dødlinja og fra rundt fem-metersstreken lurte han ballen på frekt vis inn ved nærmeste stolpe.
– Jeg har vært nære å score i noen kamper, og jeg hadde to sjanser i dag. Jeg hadde litt flaks, men det må man ha, sier en fornøyd målscorer til Eurosport etter kampslutt.
Til tross for flere gode muligheter til Sandefjord mot slutten og en gigasjanse til Raufoss på overtid, ble det bare 1-0. Det sender hjemmelaget opp forbi Start på tabellen, riktignok med en kamp mer spilt.
– Vi må bare fortsette å fokusere på oss selv og vinne våre kamper, så kommer vi til å ende i toppen til slutt, sier Kralj om opprykkskampen.
Raufoss, som har hatt en sterk sesong ligger fortsatt på femteplass, og innehar den nest siste play off-plassen med ett poengs margin.
Neste runde kan de hjelpe Sandefjord igjen. Da møter Raufoss nemlig Start, og seier der kan være viktig med tanke på å holde Sogndal og Kongsvinger bak seg.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 KLOKKEN 18:21
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 KLOKKEN 18:00