Mandag presenterer de nemlig Michael Baidoo (20) som Jerv-spiller hele 2020-sesongen. Han er tilbake etter å ha spilt høstsesongen for OBOS-laget.
– Jeg trives veldig godt i Jerv, og føler meg hjemme her. Og nå gleder meg til å spille i Jerv-drakten i året som kommer. Jeg er motivert for å ta store steg sammen med mine lagkamerater. Nå skal vi legge et godt grunnlag for å bli et mye bedre lag i året som kommer, sier Baidoo i pressemeldingen fra klubben.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
Eurosport omtalte linken til Midtjylland i fjor sommer. Tidligere Haugesund- og Rosenborg-spiller David Akintola fikk nemlig et så godt inntrykk av klubben da han var der på lån, at den sportslige ledelsen ville bygge videre på forholdet.
– For Jerv er det helt fantastisk å kunne komme så tett på en av Skandinavias største klubber. Det at vi kan nyte godt av det fantastiske nettverket de har i forskjellige verdensdeler, med en link til en engelsk klubb også, er helt enormt. Jeg kan egentlig ikke sette noen verdi på det, sa trener Arne Sandstø til Eurosport den gangen.
Uttalelsene kom i forbindelse med at nettopp Baidoo, sammen med en annen spiller, var der og viste seg frem. Allerede i 2016 kom Michael Ogunbaro, som senere ble hentet til Start for en halv million for så å vende tilbake til Jerv, til klubben. Chuma Anene, som nå er i engelske Crewe, er et annet eksempel.
Sandstø omtalte det ikke som noe formelt samarbeid, men at relasjonene stadig er blitt sterkere, og han også på det tidspunktet to ganger hadde vært i USA og scoutet sammen med klubben.
Baidoo noterte seg for 13 kamper og 2 mål for de gule forrige sesong.
– Vi er meget happy med å ha Baidoo tilbake, og ikke minst det å ha ham her tidlig i oppkjøringen og for hele året, var viktig for oss. Vi vet hvilke kvaliteter han har, og vi så det innimellom ifjor. Og nå skal vi jobbe med Baidoo for å dyrke frem kvalitetene hans oftere og gjøre ham til en nøkkelspiller for oss i året som kommer, sier Arne Sandstø i pressemeldingen.
Daglig leder Trond Christoffersen er også en smilende mann denne mandagen.
– Vi er veldig fornøyde med samarbeidet vi har med FC Midtjylland og mulighetene det gir oss på spillerlogistikken. Gjennom de siste årene har flere kvalitetsspillere tatt stegene via FK Jerv, og vi gleder oss til å følge Baidoo i året som kommer, sier Christoffersen.
I tillegg til Baidoo kommer også to prøvespillere fra Midtjylland, som skal trene med Jerv i tiden fremover.

Bli kjent med Eliteseriens ferskeste trener-tilskudd

OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50