Sandefjord - Jerv: 1-0
Før kampen ble Erik Mjelde hyllet av klubben og supporterne som spilte sin siste hjemmekamp for Sandefjord før han legger opp etter sesongen. Han mottok blomster av daglig leder i Sandefjord, Espen Bugge Pettersen. I tillegg holdt suporterne på tribunen opp et banner hvor det stod «Legenden Mjelde».
Eliteserien
Søvnløs Fagermo etter smellen i Bodø: – For dårlig trenerarbeid
21/04/2022 KLOKKEN 13:07
Men til tross for at blant annet Mjelde kom til en stor sjanse, ble det ikke noen mål i første omgang.
– Er du litt bitter at du går i garderoben uten scoring?
– Ja, jeg kunne satt en. Hadde jeg fått litt mer trøkk på den, så hadde det vært mål, sa Mjelde i pausen.
Saken fortsetter under:
Sandefjord trengte kun ett poeng for å ha sikret opprykket, men etter 53 minutter kom den første scoringen til hjemmelaget.
Innlegget fra Vidar Ari Jonsson ble slått på Jerv-keeperen, men returen gikk rett til Rufo som ventet foran målet. Da kunne han enkelt sette inn 1-0 til Sandefjord til stor glede for hjemmepublikummet.
Denne seieren betyr at Sandefjord har 65 poeng, mens Start som ligger på tredjeplass har 59 poeng og kan ikke ta igjen Sandefjord i den siste runden. Dermed er Sandefjord klar for Eliteserien 2020.
– Fantastisk. Det har vært en fantastisk reise med guttene og i dag synes jeg vi gjorde nok en god hjemmekamp og det var fullt fortjent, sa Sandefjord-trener Marti Cifuentes etter kampen.
Sett denne?
Eliteserien
Jervs supertalent forlenget KBKs skrekkrekke
18/04/2022 KLOKKEN 18:36
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59