Eurosport

Rufo-scoring sikret seier – Sandefjord klar for Eliteserien

Rufo-scoring sikret seier – Sandefjord klar for Eliteserien

02/11/2019 17:48Oppdatert 02/11/2019 18:25

Sandefjord trengte kun ett poeng mot Jerv for å rykke opp til Eliteserien, men scoringen fra Rufo sørget for tre poeng og seier.

Sandefjord - Jerv: 1-0

Før kampen ble Erik Mjelde hyllet av klubben og supporterne som spilte sin siste hjemmekamp for Sandefjord før han legger opp etter sesongen. Han mottok blomster av daglig leder i Sandefjord, Espen Bugge Pettersen. I tillegg holdt suporterne på tribunen opp et banner hvor det stod «Legenden Mjelde».

Men til tross for at blant annet Mjelde kom til en stor sjanse, ble det ikke noen mål i første omgang.

– Er du litt bitter at du går i garderoben uten scoring?

– Ja, jeg kunne satt en. Hadde jeg fått litt mer trøkk på den, så hadde det vært mål, sa Mjelde i pausen.

Saken fortsetter under:

Video - Her takker Erik Mjelde av: – En legende

01:00

Sandefjord trengte kun ett poeng for å ha sikret opprykket, men etter 53 minutter kom den første scoringen til hjemmelaget.

Innlegget fra Vidar Ari Jonsson ble slått på Jerv-keeperen, men returen gikk rett til Rufo som ventet foran målet. Da kunne han enkelt sette inn 1-0 til Sandefjord til stor glede for hjemmepublikummet.

Denne seieren betyr at Sandefjord har 65 poeng, mens Start som ligger på tredjeplass har 59 poeng og kan ikke ta igjen Sandefjord i den siste runden. Dermed er Sandefjord klar for Eliteserien 2020.

– Fantastisk. Det har vært en fantastisk reise med guttene og i dag synes jeg vi gjorde nok en god hjemmekamp og det var fullt fortjent, sa Sandefjord-trener Marti Cifuentes etter kampen.

Sett denne?

Video - Cifuentes: – Det var fullt fortjent

01:54
0
0