Populære sporter
All sport
Vis alt

Rørende Castro-hyllest etter hat tricket: – Jeg skylder henne alt

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 29/08/2019 klokken 18:39 GMT+2

Niklas Castro ble den store spilleren da Aalesund knuste HamKam. Feiringen dedikerte han til moren sin.

Niklas Castro

Foto: Eurosport

5-2 ble resultatet hjemme mot HamKam. Tre av målene stod 23 år gamle Niklas Castro for.
Etter det tredje målet valgte han å lage et hjerte med fingrene, mens han så rett inn i kameraet.
– Det var min kjære mor som sa at «om du scorer, så må du lage et hjerte til meg.» Det fortjener hun. Jeg skylder henne alt, forteller Castro til Aalesunds hjemmeside.
Kantspilleren sendte dem først opp i 3-1, og fulgte opp med to scoringer til, før HamKam reduserte mot slutten.
Han kom til klubben før årets sesong fra Kongsvinger. Allerede for tre sesonger siden, da han var 20 år gammel fikk han ni kamper i Tippeligaen for Vålerenga. Kantspilleren har lenge vært et stort talent, og han ville hedre moren hans fordi hun hadde hjulpet han dit han er i dag.
– Hun har vært der og frøset mens jeg har vært på Kringsjå i minus 17 grader på sone- og kretstreninger. Hun har kjørt meg hit og dit, og alltid stilt opp for meg. Uten henne hadde jeg ikke vært der jeg er nå. Jeg er utrolig takknemlig for at min mor har vært der for meg hele veien, sier Castro.
Aalesund ligger veldig godt an på tabellen, og med elleve poeng ned til Start og Sandefjord på andre- og tredjeplass, er det lite, om noe, som tyder på at de ikke skal rykke opp. Lars Bohinens menn har kun tapt én eneste kamp i år, og har vunnet åtte kamper på rad.
– Vi har vært flinke til å ta en kamp av gangen, forberede oss godt og vise motstanderene våre respekt. Det skal vi fortsette å gjøre og vi skal tyne denne sitronene til det er matematisk umulig å ta oss igjen, sa Aalesund-trener, Bohinen, etter gårsdagens kamp.
Se høydepunktene fra den kampen her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame