Kjetil Rekdals assistent Morten Tandberg gir seg i Start. Det melder klubben på sin hjemmeside søndag kveld.
Tandberg kom til Start i sommer etter at Rekdal tok over klubben. Likevel endte sesongen med nedrykk tross en god høst der laget plukket mye poeng. Duoen jobbet også sammen i Vålerenga. Nyheten kommer kun to dager etter at det ble kjent at trener Mick Priest er ferdig i klubben og dro hjem til England.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
Årsaken er av hensyn til familien og Tandberg har hatt tett dialog med Rekdal. Hvor veien går videre skal han finne ut av fremover.
– Jeg sa til Kjetil før ferien at jeg trengte julen på å gjøre en totalvurdering på på min situasjon med tanke på familien, om jeg skulle flytte dem avgårde. Jeg har snakket med Kjetil nærmest daglig om dette, for å se på ulike løsninger. Men jeg må kunne være med for fullt, jeg klarer ikke bare være med på en del, og ikke alt. Jeg må ha eierskap til det jeg driver med. Så etter noen tunge vurderinger så endte det med en enda tyngre beslutning. Jeg får ikke dette regnestykket til å gå opp, så derfor har jeg meddelt Start at jeg gir meg, sier Tandberg til Starts hjemmeside.
Rekdal har forståelse for valget.
– Det er vemodig, vi mister en meget dyktig og fotballfaglig sterk fotballtrener som jeg har samarbeidet godt med. Men samtidig er det en fase i livet man må gjennom, med små barn, og du må få alt til å passe inn. Så jeg skjønner han godt og jeg har respekt for avgjørelsen hans, men han kommer selvfølgelig til å bli savnet, sier Start-treneren til klubbens hjemmeside.
Foruten å ha vært assistenttrener i Vålerenga i to sesonger, har Tandberg trent Bærum i OBOS-ligaen.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50